anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am nevoie de mai multe informatii privind facultatea de medicina, ma intereseaza in special stomatologia. As dori sa stiu durata de studiu, universitatile, conditiile de cazare in camin, media aproximativa cu care as putea intra la buget si propriile impresii in caz ca sunteti student la medicina, daca e greu, ce discipline sunt mai solocitate, marimea viitorului salariului.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Crash94 a răspuns:

6 ani durează Facultatea de Medicină Dentară. La salarii nu trebuie să te gândeşti de pe acum (pentru că nu vei întâmpina probleme), tot ce trebuie să ştii e că stomatologia este o meserie de viitor. Restul informaţiilor le vei găsi pe site-ul Universităţii pe care vrei să o urmezi.
Multă baftă!

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Din cate stiu eu, pentru a deveni medic stomatolog trebuie sa urmezi facultate de medicina dentara, unde vei studia timp de 6 ani.
S-ar putea sa gresesc, dar e diferita medicina dentara de cea generala.
Pentru orice intrebare ai avea, gasesti raspunsul la nenea google

| aleahimk a răspuns:

Buna! Mai bine te decizi in privinta facultatii pe care doresti s-o urmezi si suni la secretariatul acesteia. Aici am mai pus si eu intrebari in legatura cu diverse facultati, insa tot d-na secretara de acolo m-a lamurit. Oricum, pana la anul este destul timp sa aflii ce vrei.( presupun ca la anul vei da la medicina dentara, nu? Pentru ca ai spus ca ti-ai dori sa intri la buget.)

| anonim_4396 explică (pentru aleahimk):

Da la anul vreau sa dau la stomatologie, din cate stiu concursul e mare anul asta cica au fost 10 pe un loc la buget.