| Sergiu1996 a întrebat:

Salut,am nevoie de niste sfaturi,cum sa-mi imbunatatesc engleza,in fiecare zi, ate putin?

8 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Te uiti la filme fara subtitrare in romana, cel mai simplu si mai de efect, o limba o inveti daca traiesti printre vorbitori, dar in Romania nu gasesti vorbitori de engleza natali, asa ca filmele americane/englezesti sunt o solutie, sa mai citesti o carte in engleza, cam asta ar fi

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Pe net este plin de engleză. Uite-te la filme în engleză cu cu replicile (tot în engleză) şi vei învăţa şi pronunţia şi multe altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandesti in engleza, citesti in engleza, asculti muzica in engleza, cauti traduceri in engleza, te uiti la filme fara subtitrare dar in engleza, discuti cu alti oameni in engleza (te duci pe youtube spre exemplu si ii injuri pe unii in engleza ca asa atragi mai usor atentia iar astia vor veni inapoi sa contraargumenteze ca nu este adevarat ce spui si asa inveti ) troll ways, etc.
Simple as ***.
Te joci jocuri pe pc in engleza.

| Alexandru98 a răspuns:

Iti propun sa-ti faci cont pe site-ul asta Lang-8.com
acolo invat si eu

| irbis96 a răspuns:

Citeste cat de mult posibil, chiar daca poate nu intelegi textul respectiv. Incearca sa vorbesti des (cu prietenii, fi activ la ora). Alatura-te site-urilor ca twitter si tumblr unde majoritatea vorbesc in engleza si incearca sa faci conversatie happy
And don't forget to study~

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns:

Daca vrei poti sa faci pregatire te va invata cate putin sau daca esti la scoala te va ajuta la tema si va face cu tine in avans iti va explica ce nu ai inteles si asa poate vei ajunge un expert in limba engleza.
Fundita?

| RusescuO a răspuns:

Salut,invata cate 3-5 cuvinte pe zi si fa propoziti simple pentru inceput.

| eva234 a răspuns:

Scrie in internet cum sa inveti engleza posibil o sa gasesti ceva.