Frate persana se cauta asta trebuie sa inveti pana si la Quantico (FBI) care stie persana are un plus.axeaza-te pe asta eu daca as avea ocazia nu as ezita nici o secunda
La ce sa-ti foloseasca limba aia vorbita de toti salbaticii in timpul executiilor cu bombe? Opteaza pentru spaniola, e mult mai frumoasa, e o limba foarte cautata si vorbita...
Frumos joc, dom'le.Maine aveti cu Basel un liga.
Bwhahahah,that is a spirit! The ARSENAL!
Spaniola, este si mai usoara, si este si printre cele mai vorbite limbi de pe planeta.
Am facut alegerea vietii mele, yeap
Ai ales persana, dezamagitor, mi-ai inselat asteptarile si eu l-am dezamagit pe Shakespeare, i am gonna kill myself.
Nu face asta, pls
viaţa e frumoasă
Zici asta ca esti unicorn
Da, cel mai jmecher
Ai mujchi.
Dă bo$$
Dă geaba
Băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăi
Trezesti vecini
Aşa e, îmi iau bătaie
Pai vezi, daca aveai mujchi nu luai, dar deh.
De ce îmi răneşti sentimentele?
Am trait intr-un mediu dur, am inima de piatra
ok, domnule Hulk
Thor,nu Hulk
Ete floşc, cam multe pretenţii
Tu tu, tu esti mofturoasa si ti se pare. (ete flosc, suna a moldoveanca)
Nu-s moldoveancă
Nu 100%, poate esti corcitura
Părinţii mei sunt 100% munteni, aşa că shhh.
Aha,deci minti, e frumos? sunteti de aia dre dormiti in corturi si calatoriti pe cai.Tu fugi in acelasi timp cu trenul probabil :s
Muşca-te-ar o albină de nas
Blestemi? trasatura de la cort, nt nt
Pa
A fost test de rezistenta si tu l-ai trecut cu brio, as vrea sa-ti spun la revedere, din pacate e..adio
Adio
Nu plange stiai ca o sa vina ziua asta.
Da, asta e viaţa, csf.
Salut! Ar trebui sa te interesezi,cu persana,ce ai putea face? Daca chiar vrei sa te apuci serios sa o inveti,poti avea sanse bune sa te angajezi la firme "mari" sa zic asa,doar pentru faptul ca stii sa vorbesti fluent aceasta limba. Spre ex,este o firma "babana" in Cluj la care, daca nu stii germana, nu ai ce cauta
Spaniola e usoara, se aseamana cu romana, o inveti si uitandu-te la telenovelele de pe AcasaTv
Multa bafta!