Pai depinde. Daca te duci la un liceu foarte bun / colegiu, logic ca vei avea profesori foarte buni, care te vor invata multe lucruri si daca muncesti si tu, ai avea 8/10 sanse sa iei examenul cambrige/ielts, totusi ti-as recomanda si niste meditatii ca sa fii sigur, ca il iei. Dar oricum eu zic ca il vei lua. Keep calm & relax.
Este cel mai bun profil din judet, in clasa aceea majoritatea sunt olimpici la ngleza, cu toate ca e profil de biochimie. deci insamna ca e profesoara buna . Eu am ambitie pentru ca vrau sa merg la Imperial College London, la medicina si imi trebuie ielts academic dci e de munca
Cred si eu ca e multa munca.
Dupa parerea mea ai sanse mai ales daca esti o persoana ambitioasa...si daca ai bafta si de un profesor foarte bun care sa scoata untul din voi va fi super ok. Deci multa bafta!
Bună! Cred că poți, dar ar fi mai bine, dacă poți, să-ți iei ore în plus pentru a-ți explica mai bine, față-n față limba engleză. Mult noroc!
Pai o sa iau pe langa orele de la clasa care sunt 4 ore la numar, as vrea sa mai iau cate o ora pe saptamana in particular, pentru a umple din goluri. doar o ora pe sapt imi permite bugetul. Mersi!
Hmm...daca vrei sa dai la medicina eu iti recomand profilul stiinte ale naturii bilingv engleza. examenul de bilingv nu e asa greu si trebuie sa ai nota peste 6.
Bafta!
Pai eu pe clasa a 9a am fost la mate info intensiv info, si de pe clasa a 10a ma mut la biochimie intensiv engleza, dar problema era ca am sanse ca in 1 an jumate sa invat astfel incat sa imi iau cambridgeul tinand cont ca eu am nivel de inceptor spre intermediar. ? ce zici?
Ai sanse Eu am invatat limba engleza de la 0 vara trecuta. Si am reusit sa ma tin bine am media 9. Iar acum nu stiu cine m-a pus sa merg la filo engleza