anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare de la evaluare. Am taiat de 3 ori pe fisa fin, o sa imi scada? Am scris ceva inainte sa ma gandesc si am taiat prima data cam 2-3 cuvinte. In acel moment,am vrut sa schimb foaia,insa una din supraveghetoare mi-a spus ca nu imi scade pentru asa ceva. ( Da,imi pare rau. Trebuia sa schimb foaia. La priceperea supraveghetoarei...). Apoi am mai taiat ceva scris bine, dar nu eram 100% sigur si am pus altceva in loc si la a doua compunere, cam un sfert-jumatate de rand. Cred ca ce am scris eu in randul ala era descriere si a trebuit sa tai. Puteai sa scrii pe prima pagina? Adica in locul ala mic de jos? Multumesc si succes la proba la mate!

5 răspunsuri:
| LimonadaBaa a răspuns:

Iti va scade pe redactare, mai precis pe lizibilitate.

| Zacase a răspuns:

Pe prima pagina, unde completezi datele nu aveai voie, se considera semn si se anuleaza lucrarea. Cat despre taieturi stai linistit, nu-ti scade nimeni nimic atat timp cat ai taiat doar cu o linie dreapta.

| anonim_4396 explică (pentru Zacase):

De ce sa se considere semn? Nu e acelasi scris ca si pe pagina urmatoare? Eu stiam ca se poate scrie si pe prima pagina, sa se ia in calcul.

| mahomie4life a răspuns:

Nu aveam voie sa scriem pe prima pagina, chiar cand eram gata-gata sa scriu, ne-au anuntat, si eu am avut 2 taieturi, din cate am inteles o sa scada, insa mai mult se vor uita la redactare, ortografie.
succes si tie!

| Radu994 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, dar vezi sa nu iti ia ca semn taieturile.Si eu am gresit destul de mult si mi-e frica sa nu imi scada si mie sau sa imi anuleze evaluarea