Da e adevarat daca nu vi la scolala iti pune absente dar, daca aduci scutire medicala ti le motiveazaza...asa ca nu mai fi speriat... FUNDITA?
E adevarat, daca faci absenta scade nota la purtare. Dar daca duci cerere sa-ti motiveze absentele ti le va motiva diriginta
Unii din colegii mei nu au venit la scoala si nu au primit absente.Si daca aiscutre este normal sa te motiveze.
Pai, daca aduci scutire te motiveaza si da este adevarat ce sa scade nota la purtare, dar la absentele nemotivate!
Da e adevarat ca saca nota la purtare si motivare poti sa duci doar de la medic altfel nu motiveaza absentele(ca iti pune si adesnte la purtare)Sper ca te-am lamurit!:*
Daca nu te prezinti, intredevar iti pune absentesi iti scade media la purta... dar daca aduci motivare ar fi normal sa ti le motiveze si nu iti afecteaza media.
Da, e adevarat ca iti scade nota la purtare daca lipsesti, dar poti sa scrii o motivatie si sa o duci la scoala, asa nu-ti scade nota!
Da se scade nota la purtare, si se pun si absente dar daca duci scutire de la medicul de familie ti le motiveaza..asa sunt si eu..nu m`am dus