| bLu3 a întrebat:

Salut, am o intrebare, si anume:daca va veni o lege, si aici e vorba despre MICROCIP, si cei ce nu o vor accepta vor pierde tot(Familie, casa, masini, proprietati), se stie ca nu mai este mult si aceasta lege va fi pusa in practica, vreau sa vad si eu ce parere aveti voi despre acest MICROCIP, o sa il acceptati?

Va multumesc, si astept cat mai multe raspunsuri!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cineva se crede animal si poate accepta in acte asa ceva, sau mai rau " la purtator ", este jalnic.
Nu se poate spune ca numai raufacatorii se tem de asa ceva.
Ducind scenariul la extrem, v-ar place ca fiecare pas la vietii voastre sa fie controlat, analizat, indosariat, dar mai rau, folosit impotriva voastra?
Deja primul pas a fost facut, cu ajutorul internetului si al diferitelor site-uri, mare majoritate a oamenilor si-a pus pe tava celor interesati, toata viata. ( adolf )

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Exista legile respective, in materie de pasapoarte este L. 248/2005, iar in materie de carte de identitate este OUG nr. 97/2005, care prevad introducerea microcipurilor in aceste acte de identitate. Deja pentru pasapoarte legea se aplica, urmeaza ca pentru cartile de identitate sa fie aplicata de anul viitor.
Nu inteleg de ce atata reticenta si impotrivire la aceasta introducere, poate doar din partea raufacatorilor si a falsificatorilor de acte. Nu se pune problema de a pierde ceva, doar ca la preschimbarea actului de identitate o sa primesti noul act cu cipul incorporat. Numai bine!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie mi se pare o paranoia generalizata chestia asta. Nu ma deranjeaza cu nimic un act cu microcip (deja am un abonament de transport in comun si un card bancar care le contin). Nu fac nimic ilegal sau imoral si sunt convinsa ca nu ma urmareste nimeni, tocmai fiindca nu are motive. Asadar, un pasaport sau buletin cu cip nu imi va schimba viata in nici un fel.

| bLu3 explică:

Mai am un detaliu...Biblia interzice sa fim de acord cu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incet incet, toate dobitoacele vor fi dotate cu microcip. Au ciinii, caii, vacile, porcii etc. In scurt timp nu mai vezi nici un dobitoc fara microcip. Desigur, animalele au fost numite dobitoace, pentru ca oamenii se cred cea mai evoluata creatura de pe Terra. Dar stupoare, oamenii sint si ei dobitoci, deci au nevoie de microcip.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem tot mai multi pe Pamant. Ca lucrurile sa nu degenereze este necesar acest control. De-aia se pun cipuri. http://sp2.ro/ad9a80