Doua mari neadevaruri: radarul nu poate primi mesaje, ca nu este radio sau telefon si Germania a capitulat in mai 1945 nu in septembrie.
P.S. Chiar nu te poti opri din intrebarile absolut puerile?
Păi și pe Wikipedia spune că al doilea război mondial sa încheiat în 45' pe 2 septembrie September 1, 1939 – September 2, 1945
In septembrie a capitulat Japonia, nu Germania. Citeste mai atent si cauta sa intelegi.
"Germania primește un mesaj radio neidentificat pe radar "
1 mesajele NU se primesc pe radar
---------------------------------------------
"era scris așa ~ Germania va capitula in septembrie ~... 5 luni mai târziu chiar s-au adeverit cele spuse"
2 Germania NU a capitulat in septembrie
Alte năzbâtii, mai ai?
Dar războiul mondial sa încheiat în septembrie așa știu după ce pe 6 și 7 august au fost arunte la Hiroshima și nagasaky,...( Vorbesc mai codificat pentru a nu fi ștearsă întrebarea dar sper că înțelegi ce am vrut sa zic
"Germania va capitula in septembrie... mai târziu chiar s-au adeverit cele spuse"
Spuneai de Germania, n-o mai intoarece ca in filmele cu... glumeți Credeam că ai proprietatea afimațiilor făcute. Sau nu?
1. Știi ce-i ăla "radar"? La fel de bine puteau să primească un mesaj pe un fier de călcat.
2. Știi când a capitulat Germania?
Ti-ai primit raspunsurile de la antevorbitorii mei. Asa ca te sfatuiesc doar sa inveti ce-i ala un radar si sa inveti putina istorie.
Sisjjssjjsjs întreabă: