| Curiosul999 a întrebat:

Salut am o mare dilema deci pot creste un arici? Țin să menționez și faptul că am o pisică dar as vrea și alt animăluț de companie prima data m-am gândit la o maimuță dar am înțeles că nu se poate domestici și nici nu aveam de unde adopta dar un pui de arici sau vulpe pot creste? In pădure trăiesc vulpi? Țin să menționez o pădurice nu foarte mare dar nici foarte mică credeți că aș putea găsi vulpi? Ce alt animăluț as putea adopta dar sa nu fie vreun șoarec sau hamster că nu știu cum ar reacționa pisica mea gen animăluțe mamifere sau reptile gen gușter, broască țestoasă chiar sunt curios ce animale pot adopta (de la alți oameni) sau lua din pădure

Răspuns Câştigător
| Cealalta a răspuns:

Poti tine si veverita degu, dar la fel ca si in cazul hamsterului, trebuie sa ai grija, sa fie permanent in cusca, cand lipsești de casa.
O alta varianta ar fi cobai (porcușor de guineea) sau sinsila (rozătoare).

| Curiosul999 explică (pentru Cealalta):

Merci mult pentru sfat

| Curiosul999 explică (pentru Cealalta):

Apropo la mulți ani de 1 Decembrie!

| Cealalta a răspuns (pentru Curiosul999):

Cu drag. Abia astăzi am văzut ca mi-ai scris. La multi si tie.

| Cealalta a răspuns (pentru Curiosul999):

Mulțumesc pentru funda.

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Vulpe nu ai voie - riști să iei amendă. Nici arici nu ai cum - nu e interzis, dar este un animal sălbatic care se hrănește singur cu insecte, iar iarna hibernează. Dacă îl iei in casă va muri. Eu am în grădină la țară - le las bobițe/granule = hrană pentru câini și lapte de vaca într-un bol - dar știu că nu este bine.

| minrest a răspuns:

Orice animal salbatic sau pet exotic este greu de ingrijit, eu am umblat prin paduri si nu am ''gasit'' decat animale adulte, legea nu permite ''gasirea'' de animale salbatice; sincer sa fiu nu te vad in stare sa ingrijesti nici macar un maces, pisica ta este o adevarata artista a supravietuirii. De altfel, pisica ta o sa aiba grija sa omoare orice aduci in casa.

Întrebări similare