| Curiosul999 a întrebat:

Salut am o nedumerire acum 10 de minute l-am întrebat pe tata când a intrat în casă dacă mâine seară voi putea merge cu ei la botez dar mi-a spus că nu că am de învățat și s-a supărat chipurile că nu dormeam. Și nu e prima data când spune ceva și așa și face...ce sa fac sa merg și eu? Ceva idei de convingere? Dacă nu mă ia pot pleca fără să le spun la un prieten acasă doar așa sa ii sperii un pic? Ce credeți

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei doar un motiv ca sa scapi de invatat. Nu iti arde tie de botez.

| Curiosul999 explică (pentru darrio2007):

Să spunem printr-un absurd că ai avea 1% dreptate dar până acum nu am mai fost la nici un botez adică nu am văzut cum scufunda popa copilul ce se face după etc etc etc doar pe YouTube am văzut dar na știi cum este altfel e când vezi live față în față eu desi am plâns ei nu m-au băgat în seamă m-au lăsat în cameră mea cică "Noi plecam sa ai grija de tine și să nu faci proștii am mai căutat eu câte ceva prin camera lor acum mi-am făcut ceva de mâncare (sandvișuri și cartofi prăjiți cu 2 ouă ochiuri) care mi se par cele mai bune pentru că sunt făcute de mine și na asta e oricum tot sunt supărat pe ei iar în legătură cu ce ai spus cu învățatul ei bine afla că nu poți învăța incontinuu numai imaginează ți un pahar cu apa dacă îl umpli și tot continui sa torni apă surplusul de apa v-a cădea din pahar așa e și cu creierul cel puțin cu al meu daca incar foarte mult și nu pun stop nu mai rețin nimic

| Dragobeta a răspuns:

Poate il sperii asa de tare ca primesti si o mama de bataie. Lasa tu prostiile si apucate de invatat.

| recedaniel1 a răspuns:

Roaga-l frumos

| Claudiu193729 a răspuns:

Cati ani ai?