Sfatu meu e sa scrii cu un creion sau să îți iei pixuri din acelea care au guma in cap ( nu mai știu cum se numesc)
Bafta la examen!
Esti cu capul(nu o lua ca o jignire, dar sincer, esti clasa a 8-a si ai examen si tu iti preocupi timpul cu asa ceva.).
Ce conteaza? Tu realizezi ca o sa le arunci dupa ce nu mai ai nevoie de ele.
Tu si profesoru; trebuie sa intelegti scrisul, nu trebuie sa fie nu stiu ce scris
Nu te teme totul va fi bine din propria experienta.Sunt si eu clasa a 8-a si sa spun sincer am confruntat si eu aceasta situatie sau poate o si mai confrunt.In fine cum am putea sa te ajutam.Hmm...Ai putea de exemplu sa faci niste cursuri de caligrafie sau sa te joci p[e calculator niste jocuri care iti vor dezvolta acuratetea sau daca esti baiat ofera mai multa atentie desenului liniar.Chiar daca sunt fata m-am dus acolo si sincer vorbind nu prea imi credeam profesorul cin imi spunea ca acest obiect ajuta acolo si acolo, dar bai scrisul meu s-a schimbat cu totul, a devenit oarecum mai frumos.Si cam atit, dar sa stii ca nu e important cum scrii in caiet e important sa inveti din el.Succes!