| Cucuriguuu a întrebat:

Am o problema care suna în felul următor:sunt la facultate în anul 1 la zi, dar din motive personale nu mai pot continua astfel și mi-aș dori sa fac facultatea la distanta.Problema ar fi ca la specializarea mea nu exista opțiunea asta (nici măcar fără frecventa nu se poate).

Întrebarea mea ar fi dacă pot sa trec de la zi la distanta din semestrul al doilea la o alta specializare fierbinte cadrul universității mele fie în cadrul altei universitati?

Poate reușește cineva să-mi clarifice cum stau lucrurile....sau Să-mi spună o alta varianta pentru a trece la distanta.
N-aș vrea totuși sa piere acest prim semestru adică sa închei contractul de studii și sa mabinscriu la alta facultate...

Va mulțumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Nu cred ca e posibil asa ceva, din moment ce vorbesti de specilizari diverite. Ce s-ar intampla daca mergi doar la examene si nu te prezinti la cursuri? Eu am avut o gramada de colegi si in ciclul de licenta si acum, la master, care fac asa. Exista discipline la care nu au putut intra din prima sesiune, dar au mers in a doua, deci nu au patit nimic.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, se poate să te transferi de la o facultate la alta ( sau de la o specializare la alta, ori la altă formă de învăţământ ) - evident, în anumite CONDIŢII!

Vezi detalii în Regulamentul privind activitatea profesională a studenţilor - ar trebui să-l găseşti pe site-ul oficial al Universităţii respective...

Toate cele bune!