Nu înțeleg, tu acum ești cu o fata care e mai rea și vrei sa o faci sa se schimbe? Cum Adica ești disperat după ea? O placi foarte mult? Ea este indiferenta? Dacă e indiferenta și se comporta mai ciudat, nu te gandii ca nu te place, așa sunt fetele, și eu sunt așa. Te ai pierdut pe tine Pt ca te concentrezi prea mult asupra ei. Încearcă sa te axezi pe tine și sa lucrezi la tine.
Suntem impreuna, doar ca s-a comportat putin cam ciudat acum 4 luni si si a facut de cap si devenise foarte naspa ca persoana cand ea nu era asa si am incercat sa o fac din nou ea, fata pe care o stiam, fara tigari, fara apucaturi de nu stiu ce.Si am reusit intr-un fel ...doar ca acum ma simt pe mine pierdut si nu stiu cum as putea face sa ma schimb...un exemplu clar pe care il detest e ca obisnuiam sa vb seara cu ea, tarziu pana la 5-6 dimineata, facand asta toata vara m-am obisnuit sa o fac si cand nu vb cu ea.Adica daca eu mor de somn nu ma pot culca la o ora mai noramala cum ar fi 12-1
Off, știu cum e. Și eu am trecut prin așa ceva. Dar dacă o iubești, merita, crede-ma. Lupta Pt ea și da tot ce ai mai bun. In legătura cu somnul, încearcă sa te trezești intr-o zi foarte devreme, chiar dacă te-ai pus sa dormi la 5-6 dimineața, trezește -te devreme și fa ceva, sport, mergi la fotbal, aleargă, orice activitate care implica mișcare fizica și o sa vezi ca seara pe la 11-12 o sa mori de somn. A doua zi te trezești tot așa devreme și tot așa pana o sa-ți reglezi somnul. La mine merge de fiecare data
Da.dar nu stiu daca ai observat, fetelor care le oferi atentie devin nesimtite si incep sa nu te mai respect, mi e greu sa ma abtin din a nu mai arata ce simt pentru ea dar daca dau totul asa pe fata e si mai rau...si asta as vrea sa controlez dar nu mai stiu cum. Inainte resuseam fara sa ma chinui ...acum..mi se pare imposibil