| stefan1995 a întrebat:

Salut.am o problema! fratele meu(clasa a 4-a) a fost batut acum 2 luni la scoala si o stat in spital 6 zile. din cauza loviturii vedea de 2 angrydublu)cei de la scoala nu au luat nici o masura scadere notei la purtare sau platirea tomografului de catre bataus. spuneti-mi un site al ministerului sau ceva adresa de contact in care pot sesiza inspectoratul... funda

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Memoriu catre Prim Procuror - Trimis prin posta cu confirmare de primire Pe urma o rezolva ei

| seby005 a răspuns:

Sal, A trecut ceva timp de la incident trebuia sa se ia masuri atunci:o adeverinta de la medicul legist si o plangere la politie erau ideale, Roag-o pe mama ta sa mearga cu externarea din spital si cu fratele tau sa depuna o plangere la politie, bafta pa

| cocoman a răspuns:

Degeaba...trebuia sa faci plangere atunci...si e asa greu sa scrii pe google minsterul romaniei? sau sectia de politie din orasul tau? sau daca nu cand il vezi p strada dai pana il omori dal dracu

| TheDarkEmpire a răspuns:

Contacteaza Inspectoratul Judetean.
Nu am cum sa-ti dau link deoarece nu stiu judetul.

| stefan1995 explică:

Sunt multumit de raspunsuri da nu prea.baiatul (ala dus mintal)...are multi prieteni rromi(scuze rromilor).si il asteapta pe fratele meu dupa ora in statia de autobuz(navetisti) si ii impusca o bataie de o sa fie mai rau si de aia ia cam fost frica sa depuna plangere la politie.