| Wal a întrebat:

Salut!
Am o problema.
Pana în clasa a 6 a am învățat foarte bine și rețineam ușor informațiile!
După acea din clasa a 7 a n am învățat nimic pana la examen dar la romana deja știam tot pentru ca îmi plăcea romana!
Am luat 10 la romana la capacitate și 6 la mate!
Dar am selectat doar liceele de care eram interesat și n am fost repartizat la niciunul!
Asa ca am fost nevoit sa merg la un liceu unde mai erau locuri.
Am intrat intr-un liceu slab, cu media de admitere 6.
Acum sunt in clasa a 11 a.
Aici chiar n am mai învățat nimic deoarece toți colegii mei n au o treaba cu școala și ma fac sa par deștept deci e ușor sa fii puțin peste când ceilalți n au o treaba.
Dar acum m-am constatat o problema, eu vreau sa dau la drept și e mult de învățat pentru admitere.
Problema este ca nu mai pot retine cum obișnuiam sa o fac, parca as avea pierderi de memorie.
Înainte îmi era foarte ușor sa rețin, nu aveam probleme, chiar și acum îmi amintesc ce am făcut în generala...
A mai avut cineva problema asta?
Ceva sfaturi? Cum pot sa remediez aceasta problema? Am 17 ani!
Va mulțumesc anticipat!

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| wpAbby a răspuns:

Eu cred ca iti va lua ceva timp, deoarece daca nu prea ti-ai dat interesul in a invata, automat ti-ai pierdut si aceasta abilitate de a receptiona informatia mai repede. Trebuie sa te regrupezi si sa te apuci SERIOS de invatat, sa lasi la o parte ce fac colegii tai. Incearca mai multe metode de invatat: scheme ordonate si colorate, lectii scrise pe un laptop/tableta. Informatiile colorate sunt mult mai usor asimilate de o mare populatie a planetei. Incearca sa te gandesti cum ti-ar face tie placere sa inveti si vei vedea ca va fi mult mai eficient. Iti urez mult succes sa ajungi acolo unde iti doresti si sa nu te dai batut!

| Wal explică (pentru wpAbby):

Iti mulțumesc foarte mult pentru sfaturi și pentru susținere!
Apreciez!

| UnulSimplu312 a răspuns:

Recomand sfaturile din video
https://shrinke.me/yE6Hr

| Wal explică (pentru UnulSimplu312):

Mulțumesc!
O sa încerc!