Întrebare recomandată | Jacqueline7 a întrebat:

Am o >problemaprofa de mate ne numeste foarte urat(ne injura mai exact)Diriginta e fff buna.Dar cum sa o fac sa rezolve problema asta mai repede? Sunt unii colegi care sunt afectati emotional foarte tare.Noi avem o fetita in clasa, Maya, e venita din Siria si nu are mama.Profa de mate, Fachira Ana (toti din scoala ii zic Fachira) a injurat-o si a afectat-o foarte mult.Mai mult, a inceput sa planga...Mersi mult... Daca va intrebati in ce clasa sunt, sa stiti ca sunt in clasa a v-a.Mersi mult.

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Hello. Eu-s mai mare ca tine si pot sa te ajut. Deci in primul rand, alta metoda decat sa vorbiti urgent cu diriginta nu exsista. Discutati despre asta la ora de dirigentie, si chiar si-n particular cu dansa, daca tot e atat de intelegatoare. Nu-i normal da d-na profesoara sa va jigneasca in halul asta deci luati masuri. Si rugati-o pe diriginta sa vorbeasca cu directoare sa va schimbe profesoara de matematica. Asta e singura solutie! Imi pare rau pentru voi, dar asa e sunt si profesoare 'ticnite'. Bafta♥! Funda?
Peace♥

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă diriginta nu va lua măsuri (poate e mai moale şi nu vrea să-şi creezi probleme cu ai ei colegi), mergeţi cu părinţii direct la directorul şcolii (oricum ultimul cuvânt e al lui).

| acinorev a răspuns:

Spuneti-i dirigintei, iar ea poate deschide acest subiect la sedinta cu parintii. In plus, toti parintii ar trebui sa stie ce fel de profesoara aveti. Asa ca incercati sa deschideti subiectul la sedinta, parintii si diriginta vor lua masuri, daca nu, pot merge la director.
Imi pare rau ca ai o profa asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea spune-i dirigintei de aceasta problema, iar daca ea nu rezolva duceti-va la directoare.Nu e normal ca un profesor sa te jigneasca. Unii profesori se cred prea superiori si cred ca au dreptul sa calce elevii in picioare.

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Asta ar trebui reclamata la Inspectorat. Se aliaza mai multi parinti si fac plangere impotriva ei. O singura data nu mi s-a intamplat sa ma JIGNEASCA un profesor, cu atat mai putin sa ma INJURE. Iti doresc o seara placuta!

| LoveMeForMe a răspuns:

Eu i-as muta dinti din loc la fufa aceea. Discuta cu diriginta ta.

| AnndreiT a răspuns:

DanaMihaela20 are dreptate... urmeaza-i sfatul

| Dragomir_Ovidiu_1980 a răspuns:

Scri pe o coala o pui intr-un plic si o dai directorului.Mi se pare foarte grava chestia asta

| IoanaPity a răspuns:

Pai poti sa vorbesti cu diriginta sa se duca la directoare si sa faca plangere...

| incredibilu a răspuns:

Raporteaz-o la director. Daca nu merge, spune-le parintilor tai sa ia masuri.

| qpCarlaa a răspuns:

Spune-i dirigintei tale de aceasta problema, iar ea trebuie sa rezolve ceva. De nu, spune-i Doamnei Directoare/domnului director sau in cel mai rau caz la ministerul invatamantului-mama s-a dus acolo si a rezolvat totul. Bafta!

| Dica_Sergyu_1997 a răspuns:

Vorbeste cu diriginta si spune-le aceste lucruri si parintilor ca sa ea masuri.