Am observat si eu in brosura admiterii 2015-Bucuresti ( gasita pe internet).Nu am o explicatie pentru "fenomen" in cazul liceelor teoretice si a celor tehnologice! --- pentru cele vocationale, da, caci candidatii admisi la acestea nu participa la repartitia computerizata).
Iti sugerez ca, dupa completarea casutelor de cautare, sa folosesti link-ul:http://www.admitereliceu.ro/
Vei gasi media ultimului admis la specializarile respective sau, daca nu, cel putin o medie aritmetica a ultimelor medii de admitere pentru toate specializarile din unitatea scolara respectiva.
Daca nu o vei gasi, include si aceste unitati scolare in lista ta de optiuni --- cu cat vei trece mai multe optiuni cu atat cresti sansele tale de a fi repartizata in prima etapa.
Bună!
La specializările la care este trecută o "liniuţă" în locul mediei de admitere din 2014, acea liniuţă indică lipsa mediei deoarece NU exista acea specializare în anul precedent!
Evident, EXCLUDEM specializările de "vocaţional" la care NU se face publică media de admitere din anii precedenţi.
Toate cele bune!
Mediile nu apar la liceele vocationale, unde se intra pe baza unui examen dat inaintea Evaluarii Nationale.
O zi buna.
Iti alegi liceele si profilele la care ai vrea sa intrii, si apoi (cred ca in 3-4 zile de acum) o sa vezi daca ai intrat. Daca tu prima data ai pus Carol si nu ai intrat automat te incadreaza la nr 2.
Si media se ia in functie de ultimul care a intrat. Adica daca ultimul a intrat cu media 5 se intra cu media 5 la profil.
Probabil sunt liceele sportive sau cele de arta unde se intra numai cu examene / probe pentru profilul ales.