| Gelu0NeluONDES a întrebat:

Salut! Am primit o bursa speciala pentru studiu la Facultatea de Mecanica. Problema este ca nu-mi place. Am aflat ca pot sa mai fac o faculatete dar cu taxa. Cu toate acestea taxa de la mecanica si taxa de la faculateta care-mi place acopera toate cheltuielile si mai imi ramane si ceva pe langa (600 de lei). Nu prea ma prezint la mecanica sau la laboratoare, iar restantele nu cred ca le iau. Sunt anul 1 pot fi exmatriculat? Sau pot fi lasat doar repetent? Bursa mi-o da si fiindca sunt la taxa cu frecventa la Mecanica. Facultatile sunt separate. La mecanica nu stau bine cu creditele. Ce as putea face sa nu ma dea afara de la mecanica?

2 răspunsuri:
| meli120 a răspuns:

Salut.
Daca ai numărul de credite minime, nu o sa fi nevoit sa repeti anul. Fiecare materie are un numar de credite aferente, daca nu ai minim 5 inseamna ca nu primești numarul de credite.
In functie de conditiile bursei si regulamentului facultății, ai șanse sa iti fie anulata bursa daca ai un numar de restante.
Daca nu ai fost la laboratoare, unii profi nu te vor lasa nici macar sa intri in examen.
Invata pentru restante sincer.
Spor.

| Gelu0NeluONDES explică:

Dau funda