| NIMENII a întrebat:

Am renuntat la scoalala cind am terminat 10 clase de SAM (scoala de arte si meserii) din motive personale, problema este urmatoarea: cind a trebuit sa dau examenul de 10 clase eu nu am fost, si m-am dus cind se dadea a-2a oara si eram doar vo 5 si am trecut cu totii cu bine si cind dam sa plecam toti acasa ne opreste cel cu care am dat examenul si ne spune daca nem inscris in cl-11-pea, noi am zis nu, eu bine stiind ca nu doresc sa continuii am zis "pa" si imi spune mie dc nu te inscrii?" i-am raspuns ca nu doresc si imi zice mie ca daca nu ma inscriu nu voi putea ridica nici 1 act de la scoala precum ca am absolvit 10 clase si eu nestiind nimk m-am inscris si la inceput de an m-am trezit in catalog si la 1 anumit numar de absente mau exmatriculat ( ca nu am fost nici o data), dupa 2 ani am avut nevoe de acte pentru 1 loc de munka si m-am dus si le-am loat si din prostie am intrebat dc nu le-am putut lua fara sa ma inscriu si imi raspunse ca puteam sa le eau dupa ce am dat chiar examenul, si atunci am realizat ca am fost fraerit. Am spus mai in detaliat ce sa intimplat ca sa primesc 1 raspuns drept si sigur fara alte intrebari, si intrebarea mea acum ar fi: Pot sa continui studiile cu aceasta problema(repetentie/exmatriculare sau ce mi-a mai fi dat mie)? sa-mi spuneti cum se poate rezolva sau sa-mi dati o adresa daca se poate unde am sa vad eu mai in detaliat ce se poate face in cazul meu...multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poti continua studiile, la seral ori cu frecventa redusa, depinde ce fel se organizeaza. Pentru a vedea exact ce fel de studii si din ce clasa te poti interesa la Inspectoratul Scolar Judetean. Succes si numai bine!

0 răspunsuri: