| Talion a întrebat:

Salut am si eu o intrebare am auzit ca masinile din Germania au un pret mult mai mic, de exemplu un golf 4 decent la noi este 800-1000 de euro sau mai mult pe cand in Germania gasesc si la 300-400 de euro cum cumpar o astfel de masina? exista un site sau daca ma duc pana acolo cum fac? sau daca exista vreo modalitate sa cumpar in Romania masini cu preturile lor? Ajutor dau funda.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Alea sant masini de jucarie pentru copii, in america ai salariu bun iti permiti masina noua, europa e cel mai prost loc din lume unde masinile sant cele mai scumpe

| RoCkKiD a răspuns:

Exista siteuri gen mobile.de sau autoscout, problema e ca dupa ce o gasesti ai 2 variante, sau te duci tu dupa ea, ceea ce nu e posibil ca nu stii germana, sau il platesti pe unu sa se duca dupa ea, in ambele cazuri o sa iti dai seama ca taxa ajunge lejer la 5-700E deci nu renteaza decat la masini scumpe.

Cat despre golful tau decent (orice ar insemna aia), ma indoiesc ca se mai gaseste asa ceva in Germania.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci după ea acolo ai atunci când aduni costul drumului ai sa afli de ce sunt mai scumpe la noi.

| sierra1 a răspuns:

~am auzit ca... un golf 4 decent la noi este 800-1000 de euro~

https://www.olx.ro/......q-golf-IV/

"decent" zici? mde, mai pune incă pe atâta

| VoidEternal a răspuns:

Dai 400 pe ea și încă 400 pe drum. Mai adaugi apoi 200-300 de euro pe care și-i adaugă cei care le aduc aici și ajungi la prețul la care le găsești in Ro.

Pentru mașini atât de ieftine (și de vechi) nu îți bate capul. Ia una din Romania care merge cat de cat. Oricum nu te gândi că te mai duce încă 10 ani. De fapt având în vedere proiectul care se vrea adoptat prin care sa se scoată din circulație toate mașinile mai vechi de 15 ani, mai bine mai pui bani deoparte si-ti iei ceva mai nou.

| Furnicuta000 a răspuns:

Vorbeam acum ceva timp cu cineva care aducea masini din Germania si zicea ca cel mai ok e sa se duca el acolo cu platforma sa le ia. Asa le testeaza sa vada daca au defecte sau ceva si nu e scump drumul, adica isi scoate banii

| Mirel4412 a răspuns:

Am un vecin care a luat de la vama un Ford mk2 (masina confiscata de politie) cu 200euro, 1000 DE LEI laughing. Mi se pare ireal ca poti sa cumperi masini asa ieftine, daca imi vand bicicleta imi umplu garajul de ford-uri mk2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai masinile noastre de acolo vin. Astea second hand in stare mai ok. Transportul e 600 euro, daca o repari si vii cu ea e mai ok dar iti dai seama ca o repari acolo. Altceva ce sa iti spun, nu ai cum sa primesti asa moca, trebuie sa cumperi tu de acolo

Răspuns utilizator avertizat