Noua ne dadea test aleatoriu profa de romana. Cate 4 sau 5 ne punea pe un rand si ne dadea teste din verbe, ca sa vada dacă le-am invatat.
Da, sigur ca are voie!
Nu are nici o importanta ce ti se pare tie, ca regulile la scoala nu le fac copii care nu au chef sa invete, ci Minsiterul Invatamantului si profesorii acelei scoli, tu avand OBLIGATIA sa inveti la fiecare ora si sa-ti faci temele, iar cand profesorul iti da testare, sa scrii ce ai invatat.
NU te sfatuiesc sa pregatesti copiute, ca fiind numai 3-4 elevi la testare veti fi psui in prima banca si profesoara va sta numai cu ochii pe voi.
Pregateste copiutele (mai in gluma mai in serios zic) pana la reclamatie descurca-te singur cumva, esti mai fraier ca profa?
Noi asa faceam cand era ceva dar nu mereu, uneori cand nu invatam.
Dar na, depinde de fiecare ce indemanare are.
Buna.Eu cred ca lipseste o parte din poveste.Ai vrea sa ne-o spui? Niciun profesor nu da test la o mana de elevi doar asa, fiindca are chef. Aveti nevoie de note sau ati facut ceva?
Posibil vrea sa va treaca clasa, si nu ati fi trecut in mod natura, asa ca a inventat un test pentru voi
Dacă ai făcut "panaramă" prin clasă, atunci ti o meriti
Daca nu ai suficiente note, atunci tot ti o meriti.
Exista mai multe variante:
1. Nu aveți suficiente note
2. Aveți o situație mai delicată și ar vrea să vadă dacă va trece sau nu (semestrul)
3. Ați lipsit la vreun test pe care colegii voștri l-au susținut
4. Ați supărato cu ceva (ori ați făcut panarama in ora și nu și-a putut o tine)
Dar chiar daca ai vrea sa ii faci reclamație nu poți. Doar sa te duci la director și să ai motive întemeiate (nu doar un simplu test pe care vi-l da). Sau o altă soluție ar fi sa vorbești chiar cu dumneaei înainte să intre la ora și să clarificați treaba. (Sau sa vorbești cu diriginta despre aceasta mică neînțelegere).
Buna! Din cate știu eu nu are voie sa dea test doar la 2-3 elevi pentru ca un test sau o lucrare de control se aplica tuturor elevilor.Insa nu gândi așa departe pentru a decurge la reclamații etc.Aceasta a fost decizia ei nu puteți face absolut nimic.
Sper ca ți-am fost de ajutor!?
Daca e baiat destept o fenteaza, daca nu se descurca aia e, 1-0 pentru profa, daca se descurca ia nota cat de cat si gata.
Pai ne descurcam noi in anii 90 si nu se descurca astia acum? Cu telefoane, camere video gen nasture, casti in urechi, etc.
Dar aia cu camera costa cam 2500 lei smecherezul si ai nevoie si de altele, dar merge.
Noi nu aveam din astea atunci.
Se dadea lucrare la cativa elevi daca ei au lipsit de la lucrare din motive intemeiate.
S-a intamplat si la mine in clasa asta in clasa 9-a.
Nu poți depune nici tu o reclamație, dar nici ea nu ar avea voie sa va dea doar voua patru test de a daca nu ați dat odată cu clasa la vreun test din trecut pe care sa l dați acum, nu știu