| b1tch a întrebat:

Salut! Am si eu o intrebare: gemenii trebuie sa stea in aceeasi banca la scoala? Un profesor are dreptul sa ii puna in banci separate pe gemeni?

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Ceea ce spune anonimull nu-i adevarat! Daca a intalnit asa ceva si a fost facuta fara dorinta lor, a gemenilor, a fost cu incalcarea prevederilor unui ordin al ministrului si a conceptelor psihologice. Si stiu ce spun.
La fel si in scoli: gemenii trebuie sa fie impreuna. Este o legatura psihica intre gemeni si daca sunt despartiti, mai ales cand sunt copii, ii afecteaza psihic.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Da.

| johnnny123 a răspuns:

Sunt siamezi, sau de ce nu ar putea să stea în bănci diferite?

| mi25 a răspuns:

Ii rog pe cei ce posteaza "impresii" personale sa se documenteze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici în armată gemenii nu erau împreună.

| b1tch explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca fratele meu a fost mutat in banca cu un copil care are probleme, l-a ciupit pe fratele meu de mana si are o problema cu bancile, le misca, unei fete care a stat cu el i-a bagat pixul in picior si diriginta a pus-o pe fata respectiva cu mine in banca si pe fratele meu l-a "transformat" in carne de tun.

| b1tch explică (pentru anonim_4396):

Toata povestea asta a inceput cand diriginta a facut niste biletele pe care colegii mei sa le extraga si sa vada in ce banca vor sta si fata care a stat cu mine a nimerit cu baiatul cu probleme.
fratele meu geaman a fost mutat de diriginta langa un baiat care are probleme pentru ca i-a bagat pixul in picior fetei cu, care statea si baiatul cu probleme l-a ciupit pe fratele meu de doua ori. diriginta l-a pus pe fratele meu geaman langa ala care are probleme si pe aia a mutat-o cu mine, dupa a extras un biletel si s-a mutat in spatele meu. l-a vazut pe fratele meu mai prost, a intrebat-o daca poate sa extraga si el un biletel ca sa se mute de langa acel baiat cu probleme si nici nu l-a bagat in seama.

| anonim_4396 a răspuns (pentru b1tch):

Atunci spune acasă la părinți și să meargă ei să vorbească cu diriginta să vă mute în aceiași bancă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gemenii sunt indivizi diferiti intre ei. Daca nu sunt siamezi atunci pot sta in banci diferite. De unde ideea ca gemenii trebuie sa stea in aceeasi banca?

| Cousteau a răspuns:

Chiar de sunt gemeni, trebuie să respecta recomandările profesorilor. Au suficiente argumente de a cere ca gemenii să stea în bănci separate.

| b1tch explică:

Toata povestea asta a inceput cand diriginta a facut niste biletele pe care colegii mei sa le extraga si sa vada in ce banca vor sta si fata care a stat cu mine a nimerit cu baiatul cu probleme.
fratele meu geaman a fost mutat de diriginta langa un baiat care are probleme pentru ca i-a bagat pixul in picior fetei cu, care statea si baiatul cu probleme l-a ciupit pe fratele meu de doua ori. diriginta l-a pus pe fratele meu geaman langa ala care are probleme si pe aia a mutat-o cu mine, dupa a extras un biletel si s-a mutat in spatele meu. l-a vazut pe fratele meu mai prost, a intrebat-o daca poate sa extraga si el un biletel ca sa se mute de langa acel baiat cu probleme si nici nu l-a bagat in seama. ma intreb daca chiar o sa ia masuri.