| b1tch a întrebat:

Salut! Am si eu o intrebare: gemenii trebuie sa stea in aceeasi banca la scoala? Un profesor are dreptul sa ii puna in banci separate pe gemeni?

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Ceea ce spune anonimull nu-i adevarat! Daca a intalnit asa ceva si a fost facuta fara dorinta lor, a gemenilor, a fost cu incalcarea prevederilor unui ordin al ministrului si a conceptelor psihologice. Si stiu ce spun.
La fel si in scoli: gemenii trebuie sa fie impreuna. Este o legatura psihica intre gemeni si daca sunt despartiti, mai ales cand sunt copii, ii afecteaza psihic.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gemenii pot sta unde vor ei, sau unde ii aseaza invatatoarea sau diriginta, dupa cum regulile scolii.
Sunt gemeni doar prin nastere, dar sunt persoane individuale, adica nu sunt legati sau lipiti, deci fiecare invata pentru el si este notat cu cat merita, iar in banca poate sta dupa cum vrea fiecare, sau dupa cum este regula clasei, sa-i aseze invatatoarea sau diriginta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Da.

| johnnny123 a răspuns:

Sunt siamezi, sau de ce nu ar putea să stea în bănci diferite?

| mi25 a răspuns:

Ii rog pe cei ce posteaza "impresii" personale sa se documenteze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici în armată gemenii nu erau împreună.

| b1tch explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca fratele meu a fost mutat in banca cu un copil care are probleme, l-a ciupit pe fratele meu de mana si are o problema cu bancile, le misca, unei fete care a stat cu el i-a bagat pixul in picior si diriginta a pus-o pe fata respectiva cu mine in banca si pe fratele meu l-a "transformat" in carne de tun.

| b1tch explică (pentru anonim_4396):

Toata povestea asta a inceput cand diriginta a facut niste biletele pe care colegii mei sa le extraga si sa vada in ce banca vor sta si fata care a stat cu mine a nimerit cu baiatul cu probleme.
fratele meu geaman a fost mutat de diriginta langa un baiat care are probleme pentru ca i-a bagat pixul in picior fetei cu, care statea si baiatul cu probleme l-a ciupit pe fratele meu de doua ori. diriginta l-a pus pe fratele meu geaman langa ala care are probleme si pe aia a mutat-o cu mine, dupa a extras un biletel si s-a mutat in spatele meu. l-a vazut pe fratele meu mai prost, a intrebat-o daca poate sa extraga si el un biletel ca sa se mute de langa acel baiat cu probleme si nici nu l-a bagat in seama.

| anonim_4396 a răspuns (pentru b1tch):

Atunci spune acasă la părinți și să meargă ei să vorbească cu diriginta să vă mute în aceiași bancă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gemenii sunt indivizi diferiti intre ei. Daca nu sunt siamezi atunci pot sta in banci diferite. De unde ideea ca gemenii trebuie sa stea in aceeasi banca?

| Cousteau a răspuns:

Chiar de sunt gemeni, trebuie să respecta recomandările profesorilor. Au suficiente argumente de a cere ca gemenii să stea în bănci separate.

| b1tch explică:

Toata povestea asta a inceput cand diriginta a facut niste biletele pe care colegii mei sa le extraga si sa vada in ce banca vor sta si fata care a stat cu mine a nimerit cu baiatul cu probleme.
fratele meu geaman a fost mutat de diriginta langa un baiat care are probleme pentru ca i-a bagat pixul in picior fetei cu, care statea si baiatul cu probleme l-a ciupit pe fratele meu de doua ori. diriginta l-a pus pe fratele meu geaman langa ala care are probleme si pe aia a mutat-o cu mine, dupa a extras un biletel si s-a mutat in spatele meu. l-a vazut pe fratele meu mai prost, a intrebat-o daca poate sa extraga si el un biletel ca sa se mute de langa acel baiat cu probleme si nici nu l-a bagat in seama. ma intreb daca chiar o sa ia masuri.