| CosteaVlad a întrebat:

Salut, am şi eu o întrebare legată de facultate, mai exact despre faza cu prezenţele la sport (sunt la Transilvania). La mine la această disciplină se merge pe următorul sistem: Îţi alegi ce sport vrei tu să faci, apoi te duci cu hârtia de prezenţă la proful respectiv, care nu face altceva decât să tragă câte o semnătură în acel tabel de fiecare dată când te duci, până faci 5 prezenţe şi-ţi scrie admis. No bun, da pe foaia aia chiar nu scrie nimic altceva în afară de alea 5 semnături, nici măcar nu e în dublu exemplar, să zici că o parte rămâne la prof, iar cealaltă ţi-o dă ţie s-o depui la cadrul didactic titular, deci prezenţele astea nu sunt trecute în paralel nici măcar într-un caiet/catalog sau ceva de genul, e doar foaia aia şi atât. Întrebarea mea este: Acele foi chiar nu se pot falsifica? Adică, consider că am capacitatea să reproduc o semnătură în aşa fel încât să arate ca a unuia dintre profi (mai ales că unele sunt destul de simple)... şi până la urmă ăla la sfârşit când face pasenţa la toate foile alea, adunate de la toţi, nu ştiu dacă chiar stă să studieze fiecare semnătură-n parte, să vadă dacă chiar e autentică sau nu laughing Deci pe undeva chiar mi se pare penal... Şi m-aş oftica să ştiu că s-ar putea face astfel de "treburi", şi să nu încerc, dar totodată mai e şi teama de risc big grin. Deci dacă sunteţi careva care ştiţi ceva mai bine cum funcţionează sistemul şi dacă ar ţine chestia cu falsurile, ziceţi-mi şi mie. big grin
Mulţumesc mult happy

1 răspuns:
| callmebeautiful a răspuns:

Nu e bine ce ai de gand sa faci. Mai bine alege si tu un sport care sa-ti placa.