| yahoo a întrebat:

Mie nu imi prea place fizica si matematica, adica nu o inteleg, nu o pot invata!
Ce sa fac ca sa "avansez" si eu un pic?

Adica, cum sa invat in asa fel incat sa inteleg?

Multumesc!winking

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Muta-te in prima banca, inchide telefonul, fii atenta si incearca ai putina viziune in spatiu.
Pentru mine astea doua sunt cele mai usoare, adica. na, placute obiecte!
Mult succes. Doar doreste-ti asta cu adevarat si da-ti silinta!

| LuS[z] a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa rogi pe cineva sa te mediteze ca sa iti poata explica si sa te faca sa intelegi.

| antonius74 a răspuns:

Cum a zis si @luz, cel mai bine ar fi sa ceri unui coleg din clasa care se pricepe la acele materii sa-ti explice si sa te mediteze un pic, deoarece stiu ca pe prof' n-ai curajul sa-l intrebi sa nu zica ca esti prost, iar cu colegii iti mai permiti sa intrerupi si sa ceri explicatiiwinking

| stillhartu a răspuns:

Unele persoane chiar n-au "chemare" pentru obiectele reale. POate te afli si tu printre ele. Incearca sa te axezi pe materiile umaniste: romana, limbi straine...
Probabil ca asa vei avea mai mult succes.

| Bloo2 a răspuns:

Incearca si fii foarte atenta.si atunci cand profa zice: "care vrea sa iasa la tabla" tu deja sa fii acolo laughing... eu ies si daca nu stiu. stii dc? pentru ca asa invetiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, nici eu nu inteleg fizica si matematica. de vina sunt numai profesorii, ei explica doar sa le treaca timpul si sa la vina salariul cit mai repede in buzunar.

| justme_9661 a răspuns:

Nici eu nu impac prea bine cu materiile astealaughing dar incerc sa fiu atenta la ore si unde nu inteleg mai intreb o data cu putin efort si multa ambitie sunt sigura ca o sa te descurci si u...si poate si niste med ar fi bune happybafta in continuare