Muta-te in prima banca, inchide telefonul, fii atenta si incearca ai putina viziune in spatiu.
Pentru mine astea doua sunt cele mai usoare, adica. na, placute obiecte!
Mult succes. Doar doreste-ti asta cu adevarat si da-ti silinta!
Cel mai bine ar fi sa rogi pe cineva sa te mediteze ca sa iti poata explica si sa te faca sa intelegi.
Cum a zis si @luz, cel mai bine ar fi sa ceri unui coleg din clasa care se pricepe la acele materii sa-ti explice si sa te mediteze un pic, deoarece stiu ca pe prof' n-ai curajul sa-l intrebi sa nu zica ca esti prost, iar cu colegii iti mai permiti sa intrerupi si sa ceri explicatii
Unele persoane chiar n-au "chemare" pentru obiectele reale. POate te afli si tu printre ele. Incearca sa te axezi pe materiile umaniste: romana, limbi straine...
Probabil ca asa vei avea mai mult succes.
Incearca si fii foarte atenta.si atunci cand profa zice: "care vrea sa iasa la tabla" tu deja sa fii acolo ... eu ies si daca nu stiu. stii dc? pentru ca asa inveti
Nici eu nu impac prea bine cu materiile astea dar incerc sa fiu atenta la ore si unde nu inteleg mai intreb o data cu putin efort si multa ambitie sunt sigura ca o sa te descurci si u...si poate si niste med ar fi bune bafta in continuare
anaadiaconu întreabă: