| JuSt222 a întrebat:

Salut am si eu o mare problema.Sunt in an terminal la un liceu de Brasov (Nu dau nume). Problema este in felu urmator. Avem o profesoara de istorie care este sub limita prostiei. Este ce-a mai frustrata persoana pe care am intalnit-o in viata mea..Toata clasa este corijenta la aceasta materie pe finalul semestrului acest.a.

Notele sunt cuprinse intre : 2-3-2-3

Eu am 2 de 2 la ea...Nu stiu ce sa ma fac... Abia cu 10 imi iese medie pe care sigur nu mi-l v-a dat niciodata.
Se poate face scandal cu televiziunea ministru etc?
Ma scuzati pentru greselile de ortografie (daca am facut) insa tremur de nervi. Nu intrii in Bac din cauza unei materi de umplutura..Istoria este pusa la real (mate-info) doar pentru a exista locuri de munca pe domeniu!

7 răspunsuri:
| Digital112 a răspuns:

Ce vina are ea ca voi nu invatati? vreti sa va treaca degeaba clasa?
Daca invatai la timp fiecare lectie aveai alte note.

| DiannaaMiha a răspuns:

Uite,nu crezi ca exagerezi putin cand spui "scandal cu televiziunea ministru"? Eu zic ca da...
Du-te la ea personal, fara sa mai iei si pe altcineva cu tine, si spune-i care e situatia...
Invata ultimele 5-6 lectii, faci istoria Romaniei, nu? E weekend si cred ca ai destul timp.
Sau daca nu merge asa, sa vb parintii cu ea. Ati suparat-o voi cu ceva big grin

| lucian69 a răspuns:

Frate luati si invatati...

| Zenithf a răspuns:

Intai trebuie vorbit cu directorul scolii, apoi, daca acesta nu rezolva problema, cu inspectorul scolar.
Dar daca notele sunt pe bune, este vina voastra, si voi sunteti cei sub limita prostiei, nu ea, cu toata parerea de rau.

| unprietenaproape a răspuns:

Vorbiti cu ea, spunetii sa va spuna ce sa invatati. rugati o si pe diriginta sa vb cu ea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu aveti si voi diriginte, director? nu sa sesizat numeni ca toata clasa e corigenta?

mi se pare cusuta cu ata alba povestea ta

| corolav a răspuns:

Acum, cînd mai e o lună și se termină școala, ai descoperit că profesoara e „sub limita prostiei"?
Prostia e în capul tău și al vostru.
Nu înțeleg de ce spui că profesoara ar fi „frustrată".
Tu nu ai habar ce înseamnă „ a fi frustrat". Mergi la DEX, caută acest cuvînt și apoi să-l scrii.
În mod categoric, pentru faptul că voi sînteți niște leneși, nu înțeleg de ce ar fi profesoara frustrată?
Nu scrie în niciun regulament școlar că, dacă sînteți la o clasă de „real", trebuie scos obiectul „Istorie".
Și, dacă cei care au decis că trebuie să se învețe și istorie la o clasă de „real", atunci nu profesoarei trebuie să-i faceți scandal.
Ea își face datoria de profesor de istorie, așa cum îi cere programa Ministerului și Inspectoratului.
Pentru asta, dacă nu vă convine de acest obiect, trebuia să faceți scandal la începutul anului iar nu acum.
Dacă toți aveți numai note de 2 și de 3 înseamnă că de acest nivel sînteți la acest obiect.
Tu și la română ești „la furat".
Aș vrea, de curiozitate, să-mi spui după BAC ( dacă ajungi acolo) dacă ai luat mai mult de 4 la română.
Sănătate!

Întrebări similare