| Nevazutul a întrebat:

Am si eu o mica problema. Numai ce am dat BAC-ul', am reusit cu media generala de 6.85. Eu sunt din Targu Jiu si nu stiu ce facultate sa urmez. Eu as vrea sa ma mut la Timisoara, am niste rude acolo, plus ca m'as si angaja. La ce facultate credeti ca as putea fi admis cu o asa medie de mica in Timisoara. Va rog sa ma ajutati. Dau si funda

2 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Incearca la Universitatea de Vest la planificare teritoriala spre exemplu sau geografie. La Politehnica e prea mare concurenta. Asta pentru loc fara taxa... ca daca platesti ai loc oriunde. laughing

| Oana92 a răspuns:

Pfff...asta nu e un criteriu dupa care sa alegi. Gaseste un domeniu care te intereseaza si vezi ce oferta educationala exista in Timisoara pe acel domeniu.
Nu te lua dupa media de la BAC, putine facultati iau in considerare strict media aia. Exista facultati unde se da admiterea si media conteaza in mica masura, sau chiar deloc. Exista facultati unde se face concurs de dosare, dar nu se ia strict media, ci se calculeaza o noua medie de admitere dupa formulele lor. Eu cand am dat la facultate, la Psihologie, s-a luat in calcul media de la bac, nota de la romana de la bac si media de la psihologie si de la purtare din cei 4 ani de liceu- aveau o formula si asa au calculat.

Asa ca nu te lua strict dupa medie, ia-te dupa ce vrei sa faci in viata.