| StereaCosmin a întrebat:

Am si eu o nelamurire: Sunt clasa a IX-a la profil de stiinte sociale, iar cand termina liceul vreau sa dau la Academia de Politie.
Din cate am inteles, la academie se cere gramatica multa la examenul de admitere. Credeti ca ar trebui sa ma transfer la filologie unde am optional de gramatica, sau sa raman la stiinte sociale?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Nu cred ca este necesar transferul. Pentru a-ti consolida cunostintele de gramatica, poti face meditatii--- sunt mai eficiente decat optionalul de la scoala! Si apoi, stiintele sociale mi se par mai potrivite pentru viitoarea ta cariera.La Academia de politie, respectiv la Facultatea de Politie, cele 3 probe de evaluare a cunostiintelor sunt istoria, limba romana si o limba straina ( cate 30 de intrebari tip grila, pentru fiecare). In Anexa II din Regulamentul concursului de admitere 2014, vei gasi tematica probelor de concurs --- vezi anexa din link-ul :http://www.academiadepolitie.ro/......ificat.pdf

| StereaCosmin explică (pentru alessia5158):

Meditatii voi face din clasa a XI-a, cand incep simularile pentru bac. Dar problema este ca pana atunci toate cunostintele de la clasele V-VIII se pierd si e cam greu sa o iei de la zero cu tot...

| alessia5158 a răspuns (pentru StereaCosmin):

Fals!---odata ce le-ai invatat, este suficienta o reinprospatare a acestora.

3 răspunsuri:
| ombladon112 a răspuns:

Http://bit.ly/144lQJb iti recomand aceasta carte