| AnnAnonymous a întrebat:

SALUT. Am si eu o problema cam grava,din cauza ca nu mi-a prea placut scoala. am lipsit,n-am invatat nimic... am uitat alfabetul,si tabla inmultiri,impartirii,adunarii,sscaderii, etc. adica daca imi dai de ex numere mari sa adun si sa scad ma pierd... ce e de facut? Stiu ca ffi amuzant, ba chiar e de plans.e asa de grav? Am 20 de ani.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când prepari cimentul pentru fundație nu-ți trebuie cine știe ce știință.
PS: Alfabetul văd că-l știi.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa crezi tu asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Ce, vrei să spui că nu știe alfabetul? laughing
Eu chiar nu văd greutatea în a prepara cimentul. Pui atât ciment, atât nisip, apă, amesteci și gata, îți mai dau și instrucțiunile pe pachet, dacă nu mă înșel. Mai sunt și oameni experimentați care să-i dea indicații.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atat cat? Daca nu stie sa calculeze proportiile in functie de cantitate e vai si amar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fa griji, nu esti niciodata prea mare pentru a invata alfabetul;)
Cat despre matematica... Nimeni nu e geniu asta cel putin daca Einstein nu invie;))
Alfabetul:
A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z
Matematica:
http://www.youtube.com/watch?v=Y45Ms4t6iuQ
Succes;)

| RobyGaby17 a răspuns:

Wtf ' în primul rând cu scrisul stai ok. sper happy depinde. dacă ai renunțat la scoală din clasa a IX-A atunci te poți baga la seral happy si faci mai departe happy p.s. bagă-te si la meditații la matematică big grin succes!

| Rosca_Catalina_1999 a răspuns:

Eu cred ca ai o problema destul de grava.Dar, poate esti bolnav nu glumesc am un cunoscut care are probleme cu memoria si ia pastile.Dar eu iti propun sa exersezi.