| m3xm a întrebat:

Salut, am si eu o problema legata de scoala/liceu, am fost exmatriculat pentru absentele pe care le aveam (160), fara alte motive, sunt cls a 12-a, vreau sa zic ca decizia sa luat acum 5-6 zile intr-un consiliu, (nu am fost singurul exmatriculat) au mai fost si alte persoane cu 250 de absente sau 220, infine, vroiam sa va intreb daca se mai poate face ceva... ca sa nu pierd un an deageaba, mai sunt 2 luni si se termina anul scolar, vreau sa va spun ca mai sunt si alti in clasa cu 160 de absente, si ei nu au fost exmatriculati... ce pot sa mai fac? Directoarea "mica" mi-a spus sa depun o cerere, cu motive bine intemeiate ca sa fiu primit inapoi, eu am scris acolo ce ma stiut, si am si precizat de ce am atatea absente, mi s-a spus sa astept 30 de zile pana cand se va da un raspuns (urmatorul consiliu de fapt este saptamana viitoare miercuri sau joi) iar de directoarea "mare" nu dau pentru ca este in "concediu" asa se spune. Ce sa fac, mai exista vreo sansa sa ma primeasca inapoi, sau ce ar trebui sa fac in cazu asta?

6 răspunsuri:
| Mirruna a răspuns:

Mergi la alt liceu thinking

| katy a răspuns:

Pff complicat, pai totul depinde de acea cerere.tu trebuia sa-ti faci rost de scutiri medicale si sa i le dai dirigintelui/dirigintei ca sa ti le motiveze.e vina ta pentru ca erai constient de nr de absente pe care le ai si apai daca nici la invatatura nu esti printre cei bunisori, nu te astepta la rezultate prea bune.imi pare rau pentru tine

| Peppy a răspuns:

Pai poate cu cerea trimisa te vor primi daca le dai niste explicatii.
Sper sa te primeasca inapoi si iti sugerez sa nu mai absentezi ca o sa ajungi in mare pericol! Succeswinking

| mateielisey a răspuns:

Cred ca ceva ar fi sa mergi la medic de familie si sa-i ceri ceva scutiri pe mai multe zile, saptamana apoi mergi la scoala si le zici ca tu de fapt nu ai avut timp sa le arati ca ai fost bolnav
oricum pana la 40 iti trebuie o gramada de scutiri
Succes

| alinavaranik a răspuns:

Buna si o prietena de amea a patit asa. Roago frumos pe profesoara ta sau profesorul sa nu te dea afara.

| m3xm explică:

Pai ma dat afara... ce sa mai rog sad