| Andreeaandu_3330 a întrebat:

Am si eu o problema si sunt ingrijorata...nu am fost acceptata la facultate in sesiunea iulie a acestui an. Imi pot transfera dosarul la o alta facultate sau trebuie sa astept pana in toamna la cea de-a doua sesiune? Si credeti ca vor mai fi locuri? ma refer la Universitatea din Iasi...

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Slabe sanse sa mai prinzi locuri...am prieteni si din Cluj Napoca si din Brasov care s-au dus la Iasi la universitate.

| Cătălina a răspuns:

Daca vorbesti despre UAIC, atunci nu mai ai timp sa iti depui dosarul la o alta facultate deoarece perioada inscrierilor s-a terminat demult si, dupa cum bine stii, si rezultatele admiterii au fost afisate aproape peste tot. Trebuie sa astepti sesiunea din toamna, unde te vei reinscrie. Fii atenta la ultimele medii de admitere atat de anul asta, cat si de anul trecut ca sa vezi daca te incadrezi si daca ai macar medie apropiata cu facultatea spre care vrei sa te indrepti. Succes!

| ayumu a răspuns:

Trebuie sa astepti pana la sesiunea din toamna.Dar atunci ar fi bine sa-ti depui dosar la mai multe facultati ca sa nu mai patesti ca acum. Daca intri la toate confirmi doar la cea pe care vrei sa o urmezi. Locuri de obicei sunt, mai ales acum cu dezastru de la bac.Nu iti face griji, nu o sa ramai pe dinafarawinking

Răspuns utilizator avertizat
| evaziv a răspuns:

Nu te ingrijora o sa folosesti acelasi dosar pentru a doua sesiune.Sesiunea a doua incepe prin Septembrie. Locuri sunt destule la orice facultate din Romania.Deoarce,sunt multi picati la bac.