Sa te transferi de la filo la mate-info intensiv engleza e fix degeaba. Colegul meu de camera a terminat mate-info, intensiv engleza si a zis ca in afara de engleza nu prea a invatat la info ceva si mai bine facea intensiv info.
Am fost la intensiv info si daca vrei sa faci ceva in directia asta, bine, dar ai de lucru. Info pentru bac e din materia de 9-11(si din 11 numa basic). Matematica e okay, ca e M1 ca e M2 tot un drac e si bacu la mate e usor(bineinteles pentru cine lucreaza).
Zi ce ai vrea tu sa faci mai departe la facultate ca sa putem sa iti dam un raspuns.
Cu ce te va ajuta la Bac? Ca dai bac M1 care nu este usor deloc, se pica in procente foarte mari din pacate.
Engleza o poti studia foarte bine si singur, sau poti face pregatire la ea in locul informaticii.
In opinia mea, ramai la uman, te pregatesti foarte bine pentru bac care este usor + inveti din timp pentru admiterea la facultatea la care dai unde conteaza admiterea sau doar bac-ul.
Faptul ca te intelegi cu profa de mate nu inseamna ca vei lua si nota mare la bac, mai ales ca vii de la profil uman la unul real.
Dar alegerea iti apartine, pune bine in balanta, consulta-te si cu elevi mai mari, vezi cum a fost la bac, vezi niste variante si fa-ti o idee clara si obiectiva.
Nu te grabi ca mai tarziu sa iti para rau de alegerea facuta...