Data zile xxxx
Domnule Director al liceului XXXX,
Subsemnatul, (numele tau complet), cu domiciliul situat la adresa (adresa ta completa), am fost elev al acestui liceu in perioada anilor xxxx (anii cand ai fost acolo), clasele IX si X, terminand in anul 1988.
Va rog respectuos sa-mi eliberati o adeverinta de studii a celor 10 clase, fiindu-mi necesara pentru (aici scrii motivul unde ai nevoie sa o predai).
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
xxxxx (numele tau si semnatura).
Multumesc, dar mai am o mică întrebare pentru inca cineva. Daca esti doamnă si ti ai schimbat numele de familie, punem numele actual?
Da, pui numele actual dupa subsemnatul si mentioenzi ca numele purtat anterior inantea casatoriei era xxxxx(ex: popescu vasilica) si mai poti adauga ce clasa ai fost atunci (X-A, X-B...), daca-ti mai aduci aminte.
Multumesc mult! M ai salvat azi!
Sa-ti fie cu noroc!
Ce a spus Jassmina nu-i tocmai bine. Uite asa trebuie sa arate: https://bit.ly/3J766c3
Bine! Inlocuiesti facultatea (universitatea) cu scoala, etc. Atentie! Sa lasi 4, 5cm sau chiar 5 in partea stanga pentru indosariere. Titlul de DOMNULE DIRECTOR il scrii la o treime din pagina.
Modelul primit mai sus e de pe vremea dacilor. Dar nu asta e important. Important e că trebuie să depui tu cererea la secretariat și dacă tot ești acolo, iți spune secretara (dacă chiar nu știi) PE LOC, cum
E trist să fii absolvent de 10 clase și să nu fii în stare să scrii o simplă cerere fără să copiezi de pe internet.
Și mai ales să alegi drept cel mai bun răspuns unul (cel puțin) incomplet și redactat în stil comunistoid. Sau asta e din cauza anului absolvirii?
Buna! Despre ce cerere este vorba? Sa iti inmaneze diploma? Scrie de exemplu "Domnule/doamna directoare, subsemnatul... doresc a-mi elibera diploma de 10 clase. Mentionez ca am terminat in anul 1988. Va multumesc anticipat!" Nu cred ca trebuie ceva complicat, ci doar sa specifici ceea ce doresti si datele tale.
Foaia matricola de 10 clase perioada 1977-1980 liceul industrial Nr.28.