Nu este ma frate absolut nicio problema. Nu va mai faceti atatea griji degeaba. Sincer, cate lucrari anulate ai vazut tu? Eu niciuna.
Sper sa ai dreptate.
Asa ar fi normal. Faptul ca ai taiat pe diagonala nu poate fi catalogat drept semn decat de catre un profesor nebun.
Daca regula spune ca trebuie sa tai cu o liniue orizontala si voi taiati cum vreti voi cum se cheama asta? Iti spun eu: prostie! In plus asa v-ati invatat voi adolescentii: nu respectati nicio regula! Asa faceti si la locul de munca si aveti si pretentii de salarii mari!
Eu i-as anula-o fara drept de apel. Semn pus pentru vreun profesor.
Regulile sunt facute sa fie respectate, nu incalcate. De aceea tara asta nenorocita a ajuns in halul asta: pentru ca fiecare face ce vrea.
Mie mi te adresezi? La mine a trecut de mult timp vremea cand taiam cu linii orizonatale sau verticale sau nu taiam deloc la evaluarile nationale. El probabil a taiat cu o linie oblica din greseala. Daca era vreun smecher, vreun golan, facea ce dorea el si nu-si mai facea griji acum. Fa si tu diferenta. Nu cred ca intrebarea asta era una in al carei raspuns trebuia sa-ti exprimi tu frustrarile, serios.
Sincer, ambii aveti dreptate in felul vostru + daca faceam intentionat taietura altfel nu mai eram aici. Eu am facut aprox 26 randuri la o compunere iar maximul era de 25 eu m-am panicat cand am vazut si fara sa ma mai gandesc a 2 oara am taiat si cand mi-am dat seama de greseala efectuat era aproape fix si nu mai aveam timp sa o iau de la inceput...
linkinglili întreabă: