| Florin9Florin9 a întrebat:

Am terminat clasa a11a și vacanța asta vreau să mă apuc să învăț la română, biologiei și mate pentru bac (prin învățat la mate mă refer să rezolv cât mai multe variante de teste ca să învăț să stăpânesc cât mai bine modul de lucru și calculele) aș vrea să vă întreb :cum ar trebui să învăț? De exemplu să învăț vacanța asta o lună la fiecare materie sau să învăț la toate 3 aproape simultan?(adică de exemplu într-o săptămână să învăț la toate 3 și tot așa în fiecare săptămână...) cum e mai eficient să învăț? (poate unii îmi puteți răspunde din experiență personală) și ce altceva mă sfătuiți, adică cum să folosesc acest ultim an rămas cât mai eficient?

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Fa meditatii si vezi care sunt problemele la fiecare materie si lucreaza mult ca sa le poti rezolva. Fa multe variante si incearca ca atunci cand inveti sa o faci logic. Citeste fraza de cateva ori, intelege-o si apoi incearca sa redai ceea ce ai inteles.
Daca o sa mergi la ore si o sa intelegi lectiile din clasa o sa fie bine. Daca vrei, sigur o sa si reusesti.

| elena24gjike a răspuns:

Învăţând simultan, acumulezi mai multe informaţii și nu uiţi, dar în schimb, dacă le iei pe rând, de exemplu, mate, romana, biologie, o să uiţi pe parcurs ceea ce ai învăţat, așa că, mai bine învaţă la toate 3.