Vechiul liceu nu aproba transferul, doar da un aviz consultativ, pozitiv sau negativ, de care noul liceu nu este obligat sa tina seama.
Daca transferul ti-a fost aprobat de noul liceu si ai reusit si la diferente atunci esti elevul acestuia, te vei duce luni la noul liceu si acesta iti va cere dosarul de la vechiul liceu.
Asta este, nu vor sa dea dosarul, au facut acum 2 zile consiliu de administratie si nici macar nu mi-au luat cererea in calcul.
Chiar nu stiu ce sa fac.
La noul liceu mi s-a spus ca fara acel aviz acceptat din partea consiliului de administratie nu ma pot accepta (Ar trebui să ma duc la inspectorat?)
Inseamna ca noul liceu nu ti-au aprobat transferul si ISJ n-are ce sa faca, nu-i pot obliga sa ti-l aprobe. In orice caz poti incerca dar nu cred ca o sa rezolvi ceva.
Uite,noul liceu mi-a acceptat cererea de transfer, dar vechiul liceu nu doreste sa o accepte spunand ca e prea tarziu să ma transfer(directoarea vechiului liceu spunand ca perioada terminala a fost pe 30)doar ca la toate celelalte licee inca se putea...
Ca ti-a acceptat cererea de transfer (au primit-o la secretariat) nu inseamna ca ti-au si aprobat-o, aprobarea se da de catre CA al liceului.
Daca ti-o aprobau nu mai trebuiau sa astepte nimic de la vechiul liceu, doar trebuiau sa-ti ceara dosarul de la acesta.