| Garyyyy a întrebat:

Salut am un cos pe care l-am stors acum 1 luna pentru ca avea cap,stiu ca nu e bine sau cv,dar ieri mi-a mai iesit unul sub piele care ma doare daca incerc sa ii fac ceva fix in acelasi loc pe obraz, ce pot face sa scap de el am dat si cu crema de galbenele dar nimic...Tin sa mentionez ca am 15 ani.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Stanciu_Marius_2001 a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la dermato, dar pentru un singur cos nu prea cred ca are rost, oricum e cos din carne si se stoarce forte greu si e dureros, mai bine te dai cu fluocinolon, este un unguent. Vreau funda, ca sigur o sa treaca?

| Garyyyy explică (pentru Stanciu_Marius_2001):

Nu stiu ce sa zic nu am decat cateva cosuri sub piele pe obraz care ies in evidenta, am sa incerc aceasta tehnica, sper sa mearga!

5 răspunsuri:
| Lostlyric a răspuns:

Rivanol si un unguent. Poti folosi baneocin. Dezinfectezi cu rivanol, pui baneocin. Si nu-l sparge! Lasa-l sa iasa el singur. 5 zile maxim cu unguentul.

| Garyyyy explică (pentru Lostlyric):

De unde pot procura acest unguent? si baneocin pudra nu?

| Klas a răspuns:

Incearca cu zeama de coaja de portocala, in cateva zile ar trebui sa dispara happy bafta

| Abeona a răspuns:

Am avut si eu un astfel de cos si mi l-am stors sa nu faci aceeași greșală ca mine deoarece o să îți iasă la suprafața și o să se facă mai mare.Te sfătuiesc sa îți deschizi mai întâi porii cu apa caldă iar mai apoi sa îți masezi circular o pastă din bicarbonat de sodiu si lămâie.Nu se va vindeca imediat dar secretul constă in a nu-ți mai pune mâna pe față