Pai, exact asa era si sora-mea, acum la 20 de ani ea nu e capabila de o relatie cu vreun baiat care sa tina mai mult de 3 saptamani sau prietene adevarate, nu se tine de scoala etc etc. Iar parintii mei nu o mai pot controla, doar e majora. Asa ca se muta din casa cand vrea, se muta inapoi cand se cearta cu cel la care s-a mutat Si tooooot asa.
Ai mei nu ne bateau, mereu au incercat sa ne lase libere, sa facem cum credem noi ca e mai bine. Poate aici au gresit...
Nu pot sa-ti zic sa-l bati pe fratele tau pentru ca nu stiu daca ai dreptul sau daca ai rezolva ceva cu asta.
Eventul vorbeste cu parintii tai, sa incerce sa poarte o discutie cu el, chiar daca e asa mic. Zi-le parintilor tai si ca tu suferi din cauza lui.
Nu stiu ce sa zic, poate nici el, fratiorul tau, nu-si da seama ce face, e mic.
Iar tu incearca sa ramai calma, nu merita sa te enervezi si sa te consumi asa.
Yo nu as da "palmuta" ci o palma care sa-`i mute falca sau l`as lasa in curu` gol la usa sa nu mai fie asa obraznic! Stiu e o masura extrema si de aceea nu o sa tii cont de ea. Asa ca. cel mai bine ar fi sa-i intorci si u palma, scuipa`l poarta`te la fel cu el si. daca are 7 ani.nu ii trebuie o palmuta.ci o bataie zdravana o palma zdravana peste bot pentru ca e suparacios!
Poate ca sunt cam dura dar arerea asta nu mi-o schimba nimeni! Punct!
Vai cat de rasfatat poate sa fie! Sigur este atat de rau, sau tu il vezi asa caci ti se pare ca esti neindreptatita?
Si eu am o sora mai mica cu 8 ani si, fiind mezina casei, este rasfatata de toti, insa, eu sunt singura din familie cu care nu-i merg trucurile. Impune-te la tot ceea ce iti cere. Invata sa refuzi, chiar si pe parintii tai atat timp cat stii ca nu-l ajuti cu nimic daca-i faci toate poftele.
Draga mea, esti mai mare si nu trebuie sa te lasi amenintata de un copilas. La varsta asta nici nu e prea constient de ceea ce face.
Atunci cand te loveste arata-i ca suferi si nu incerca sa-i intorci palma ca altfel va deveni si mai agresiv, mai rasfatat.
Sunt sigura ca o sa reusesti. In plus el va creste mare si va realiza ca ceea ce face nu este corect.
Uau... se vede ca ai nevoie de un mare ajutor, cand face ceva stupid fotografiaza-l si arate-le parintilor sau da-le lor o lectie, eu niciodata nu am fugit de acasa, dar as fi facut-o si le-as fi lasat un bilet in care sa scrie: "Niciodata nu mi-ati acordat suficienta atentie, el este mai mult un dracusor decat un ingeras si eu sunt cea cuminte, el doar ma scuipa si nu ma lasa in pace, iar voi ii lati apararea... ei bine sa vedem ce o sa faceti acum fara mine sau o sa uitati de mine si va concentrati pe "ingerasul" familiei?"
Desi daca nu vrei sa fugi de acasa, ti-am zis, partea cu fotografia sau spune-l la parinti sau la bunici.
Nu pot sa-l lovesc! eu nu sunt asa. am nevoie sa-l fac sa inteleag cu binele.si nu am spus ca i-am dat eu vreo palma si ca mai primeste o palmuta la fund de la tata uneori, dar fff rar.si nu am spus ca sunt geloasa sau ceva sunt doar suparata pe comportamentul sau
Daca tu il bati el te spune la parinti si acestia o sa te certe tot pe tine caci zic ca el este cel mic... Astfel, el iar va iesi invingator. Mai bine il iei frumos intr-un loc retras si-i explici cu calmitate ca tu-l iubesti si nu-i vrei raul...in plus ai vrea sa fiti prieteni si sa va intelegeti de minune.
Iti garantez ca asa se va potoli. Daca vei fugi de acasa sau ii vei face alte lucruri prin care parintii tai sa-l certe, va deveni si mai nesimtit cu tine. In plus, gandeste-te ca supararea nu o sa tina o vesnicie, si fiind mezinul, va fi din nou iertat de ai tai... poti sa incerc ambele variante, si vei vedea singura care este mai buna...
Ce te plangi atat fetito?
daca doar bunica ta face asa spune-i mamei tale sau tatalui tau
dar daca nu mere asa... tu ai zis ca vrei sa il inveti cu binele
daca te face proasta fraiera si te musca esti mai mare decat el
tragei si lui o palmuta din cand in cad ce daca scriga parinti sau bunica ta la tine nu-i baga in seama ce
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: