anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am un profesor X care predă materia Y. Eu vreau să mă duc la o olimpiadă la materia Y, dar consider că profesorul X nu mi-a apreciat munca depusă până acum, știți dacă se poate să mă înscriu fără el la olimpiadă, pentru a nu fi acreditat în vreun fel în cazul în care am rezultate bune?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ii ceri profesorului X sa te inscrie la olimpiada (faza locala).
Daca te refuza, atunci vorbesti cu dirigintele clasei tale, sa te inscrie.

| sierra1 a răspuns:

Se numește că la județ trec cei ce promovează etapa locală. Ești printre primii la "locale"?

| dannyel86 a răspuns:

Iti recomand sa vorbesti cu profesorul si sa il convingi ca esti foarte determinat sa participi la Olimpiada legata de materia lui.
E necesara recomandarea acestuia dintr-un motiv serios. Tu participi la olimpiada pentru a capata experienta personala, dar nota pe care o vei primi acolo va reflecta si pregatirea pe care profesorul ti-a dat-o pentru acel concurs. Daca vei lua o nota proasta, va fi o experienta negativa nu doar pentru tine, ci si pentru cel care iti preda la catedra materia respectiva.
De aceea, profesorii trimit la olimpiade elevii despre care se stie, teoretic, ca se vor prezenta cat mai bine la concurs.