| AliceAliceAliceAlice28 a întrebat:

Am vazut la teleshopping un aparat care inlatura celulita, face masaj, cred ca se numea relax &tone, la vrei 2 milioane.chiar credeti ca este bun si ca s-ar merita sa mi-l cumpar/?

Răspuns Câştigător
| Blablabla21 a răspuns:

Buna. Prietena mea are aparat Relax and Tone si pot sa-ti spun ca e f bun, nu ma asteptam deoarece auzisem ca produsele de la teleshopping nu sunt prea bune. Il foloseste de 2 saptamani si vad deja rezultate, dupa masaj pielea se inroseste si se incalzeste.Eu zic sa ti`l cumperi ca merita happy . [ Funda? blushing ]

5 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Daca era bun, crezi ca astia i'ar mai fii facut reclama ca disperatii 24/24?

| Kqzu97 a răspuns:

Da eu il am si este foarte bun, dar ca sa slabesti trebuie sa tii o dieta si sa faci ceva mai putin sport si cate 10 min. pe zi cu aparatul intr-o luna slabeste aproape 4 kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Prietena mea are aparat Relax and Tone si pot sa-ti spun ca e f bun, nu ma asteptam deoarece auzisem ca produsele de la teleshopping nu sunt prea bune. Il foloseste de 2 saptamani si vad deja rezultate, dupa masaj pielea se inroseste si se incalzeste.Eu zic sa ti`l cumperi ca merita happy. [ Funda? blushing ]

| Alinutza_5368 a răspuns:

Eu una nu prea cred in aparate minune happy vrei sa scapi de celulita? Fa mult sport hranestete sanatos bea multa apa si fa-ti peeling la piele.