| LeKaAlex a întrebat:

Salut, am vazut la TV un om care si-a putut sa-si tina respiratia 30 de minute, cineva poate sa-mi explice cum a facut? big grin

Răspuns Câştigător
| Ionutzz123 a răspuns:

Cateva indicati :
:: trebuie să te păstrezi nemişcat. Astfel îţi reduci consumul de energie, evitând consumul de oxigen şi creşterea nivelului de dioxid de carbon din sânge;
:: trebuie să încerci să-ţi controlezi ritmul cardiac. Pentru asta trebuie să fii complet relaxat, să te imaginezi în afara corpului şi să îţi reduci efectiv ritmul bătăilor inimii prin control mental;
:: aplică o "purificare" de un minut înainte de încercarea propriu-zisă de a-ţi ţine respiraţia. "Purificarea" constă în hiperventilare: inspiraţie şi expiraţie puternică, ce va aduce ameţeală şi înţepături ale corpului. Astfel, se elimină dioxidul de carbon din sânge;
:: ia o gură mare de aer, relaxează-te, nu lăsa să iasă niciun pic de aer şi rezistă cât poţi de mult

3 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Te referi probabil la David Blaine. Imi pare rau sa te dezamagesc dar a fost totul un truc, o iluzie. Omul a reusit totusi ''pe bune'' cu o alta ocazie sa isi tina respiratia, verificat, pentru mai bine de 4 minute si jumate, ceea ce e impresionant.

| cristimihailov a răspuns:

Eu am vazut la televizor niste dragoni care erau calariti de niste copii. Poti sa imi explici unde pot sa imi gasesc si eu dragonul meu? Tare as vrea sa devin dresor de dragoni laughing)

| LeKaAlex explică (pentru cristimihailov):

Cauta pe net daca nu ma crezi si mai vorbim nu vorbi mie de dragonii de dresori astea sunt lucruri din povesti