Salut!
Frate nu-ti face probleme, daca ai media 4.50 profesoara este obligata sa-ti treaca-n catalog media 5. Nu are cum sa-ti puna 4, vrea doar sa te sperie.
Succes!
Salut si tie.Chiar acum m-am oprint din scris sa-ti raspund.Chiar acum scriu la romana tot caietul, din nou. Sper sa trect si sa nu ramas corigent pe semestrul asta..profesoara vine m-ai mereu cu masina si de aceea multi dintre noi ne-am gandit sa-i facem o surpriza in caz ca si ea n-e face vreo surpriza.
Profesorii care sînt buni sînt proști.
Ăia care sînt răi, severi cu școlarii, ăia se cheamă că sînt profesori buni.
Voi faceți o sută și una de mizerii la ora ei, voi vă bateți joc de ora ei și se cheamă că profa este rea.
Profesorul NU ESTE OBLIGAT să acorde 50 de sutimi unui școlar care se fa ce culpabil de circumstanțe agravante.
Degeaba vii cu aceste smiorcăieli și încerci să îndupleci un juriu virtual, al
cătuit din mințile unor școlari la fel de
răi ca și tine.
Ar fi cea mai mare proastă această profesoară dacă ți-ar acorda medie de trecere.
Eu, dacă aș fi în locul ei, te-aș informa că te ascult, în mod special, din toată materia semestrului care se consumă.
Dacă vei ști TOTUL ai 10, dacă nu, 4, și ...la toamnă tataie!
Auzi și la alții, gîndire de școlar cu mintea-n colțuri!
Să-i umble la cauciucuri.
Poate faceți și o crimă!
Dacă voi credeți că așa se rezolvă problema atunci vă înșelați.
Vedeți voi, profesoara a avut o atitudine demnă și doar faptul că i-a forțat directoarea mîna a salvat situ ația.
Prin asta ați rezolvat doar parțial problema. Dar n-aș vrea să fiu în pie lea voastră pentru ce veți păți pe se mestrul doi.
S-ar putea ca nici jumătate dintre voi să nu ia nota de trecere la obiec tul limba română.
Pentru că, de fapt, rezidă clar din cele scrise de tine, că sînteți slăbuți la materia aceasta.
Știi cum se spune :
Ați cîștigat o victorie a la Pyrus.
Sau : Ați cîștigat o bătălie dar nu și războiul.
Să dea Dumnezeu să fiu eu profet mincios!
EmyMaryy întreabă: