Nu invata pentru nota! Nu invata "pentru" sau "din cauza" profului! Invata pentru A STI (pentru tine)!
... și mulți cărora le plăcea această materie, printre care și eu, au început să nu o mai agrească atât de tare.
Să nu o mai agrească? Se pare că nici Limba româna nu îți place, nu numai istoria.
De ce spui asta?
Aa, scuze, greșeala mea. Oricum e cam urât să judeci o persoană după o asemena greșeală, mai ales că eu, în comparație cu mulți, scriu destul de bine. Și află că la română sunt beton.
Am tras o concluzie, nu te-am judecat. Abia acum ma intreb: daca esti 'beton", de ce nu ai facut corectia? Adevarat, scrii destul de bine, dar nu trebuie sa te compari cu cei mai slabi, ci cu cei mai buni. Altfel, lipseste stimulentul pentru mai bine.
Eu mă compar doar cu mine și nu am mai simțit nevoia să corectez din motive subiective. În plus, acel "beton" l-am scris special pentru tine.
Nu la "beton" m-am referit, ci la "agrească". Dar se pare ca nici nu stii ce ai gresit.
"Să o agreeze". Mulțumit? În plus, eu chiar îmi fac griji în legătură cu acest subiect. Aveam încredere în mine și în stilul meu de învățare pentru că așa am luat note foarte mari la simulări și la scoală, în general, și acum această siguranță de sine este puțin "scuturată" din cauza celor spuse de profesor și voiam să aflu dacă e adevărat ce zice el sau să îmi urmez drumul, dar ție, din ditamai întrebarea, ți-a sărit în ochi o greșeală care recunosc că e regretabiă din partea mea, dar care, din cele 3 răspunsuri ale tale de până acum, nu mi-au oferit nicio părere sau vreo sugestie, așa că speri că nu o iei în nume de rău dacă nu îți spun "mulțumesc" În afară de acea greșeală, cred că acum o voi ține minte destul de mult timp de-acum încolo.
1. Profesorul tau de istorie are dreptate. Vei afla dupa absolvire ca un profesor "rau" este de fapt cel mai bun.
2. E bine ca vei tine minte acea eroare. De preferat permanent.
Îmi dau seama de asta, am și alți profesori "răi", dar ce e exagerat e exagerat. Și îți mulțumesc, ești încă o dovadă vie pentru care ar trebui să folosesc TPU strict pentru nimicuri sau să las prioritate fetișcanelor prostuțe și băieților disperați (nu răspunde înapoi, deja devine aiurea acest non-sens).
Infumurata, increzuta, nu-ti cunosti valoarea si... in disperare folosesti expresii pe care le doresti "pretioase", dar fara sa le cunosti sensul. Si pe mine m-a obosit dialogul cu tine.
Hm. Din câte știu eu, am aceeași valoare ca și a ta. Probabil sunt puțin îmfumurată, dar sincer prefer așa decât să mă pretez la standardul ce o impun astăzi restul generației mele. Și crede-mă, știu foarte bine ce înseamnă fiecare din aceste expresii, dar tu te grăbești să tragi concluzii după o persoană pe baza anumitor chestii scrise pe internet. Las-o mai moale cu astea, te fac neplăcut. Vai, vai. Îți doresc sincer o viață frumoasă. Dar poate vei crede că sunt sarcastică pe când eu chiar îți doresc acest lucru, chiar dacă nu ai nevoie să auzi asta de la mine.
Pai ar trebuie sa inteleaga si profesorul vostru ca invatati cat puteti... nu toti pot sa invete cum vor profesori