| NicuRO a întrebat:

Anul acesta intru si eu la liceu în clasa a 9-a, liceu din București, oare o sa fie frumos? Câteva sfaturi pentru prima zi de liceu? La voi cum a fost prima zi? ????
Mulțumesc frumos de ajutor big grin

Răspuns Câştigător
| Adinutzzaa a răspuns:

Buna! Din experiența, eu am terminat anul asta, am intrat la facultatea de farmacie din București. Pot spune ca liceul este cea mai frumoasa "scoala" ca sa zic așa. O sa întâlnești persoane și profesori de toate timpurile. O sa legi prietenii și o sa înveți ce persoane sa eviti pe viitor. Sunt multe lucruri frumoase, însă eu te sfătuiesc sa înveți, sa nu te lași culcat pe o ureche ca ai 4 ani la dispoziție pana la bac ca imediat bate la usa. Prima zi este ca sa zic așa ciudata in sensul ca probabil vei avea 2-3 colegi pe care ii cunoști din generală și restul nu. Va fi ciudat pana te vei acomoda cu noul colectiv, diriginta/dirigintele, dar și frumos pentru ca va începe o noua etapa și aceea de maturizare. Treci de la pubertate la adolescenta. Îți urez multă bafta, sa te bucuri de acești 4 ani pentru ca sunt cei mai frumoși, sa te distrezi, dar sa și înveți pentru a lua bacul cu bine și a intra la o facultate buna! Pupici! happy

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" în clasa a 9-a, liceu din București, oare o sa fie frumos? " - iți place cartea, atunci da.

va fi prima zi la fel ca intr-a 8 a sau a 7 a sau... cu excepția măștii purtate

| Mosotti a răspuns:

O sa fie foaaaarte "frumos", o sa ai mai mult de invatat. La mine prima zi a fost cam asa si asa, ca stiam ce ma asteapta. In rest o sa fie ca si pana acum asa ca socializare, colegi, ca si pana in clasa 8-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În prima zi de liceu la mine a fost ok.
Fiind boboacă și puțin mai dolofană, am primit o palmă peste fund la intrarea în liceu de la un tip de a 12a. În rest totul a decurs ok.
Îți recomand ca atunci când vor veni cei de la clasele mai mari la voi în clasă să dea capace băieților, tu să nu te superi, căci așa se întâmplă mai tuturor. big grin

| NicuRO explică (pentru anonim_4396):

Ayaye si noi o sa fim la fel la randul nostru : ))