Eu am terminat liceul pe profilul protecția mediului și pot spune, că nu este greu de loc. În cazul meu, în 2013 când am intrat eu la liceu, pe semestru aveam între 4 sau 6 module, deoarece orele la celelalte materii sunt mai puține decât pe alte profile. Vei învața despre calitatea mediului, ca bază pe biologie și chimie, dar nu te speria, va fi destul de simplu. Dacă ai bază minimă la ambele te vei descurca fără probleme. În urma acestor 4 ani, la sfârșit, vei susține o lucrare creată de tine, tip prezentare în PowerPoint sau cel puțin asa a fost în cazul meu, tema va fi aleasă de tine sau sugerată de un profesor coordonator. Atestatul te va ajuta dacă vei vrea să lucrezi sau să studiezi pe viitor tot în acest domeniu. Atestatul în trecut te scutea de admitere la facultate, la momentul actual nu știu daca s-a modificat ceva. Sper să fie de ajutor! Succes oricum indiferent de ce vei alege!
Ceea ce-ti place tie, ca de asta depinde viitorul tau!
Nu putem sa-ti decidem noi soarta, ca nu te ajuta cu nimic asta... dimpotriva, nu vei realiza nimic in viata daca alegi aiurea.
Daca iti place matematica du-te la economie daca nu mai bine la protectia mediului e mai pe profil uman
Adi1987 întreabă: