Buna!
Eu am dat bacul din geografie. Este materia de clasa a XII-a (Geografia Romaniei si Geografia Europei). Am invatat destul de mult, iar harta daca o stii perfect, atunci nu este atat de greu. Subiecte cum ar fi tari si capitale, clime, relief, rauri, intrebari care sunt si de cultura generala. mult succes!
Este examen, nu te poti astepta sa fie usor. Daca vrei sa iti faci o idee despre subiecte si nivelul de dificultate cel mai bine e sa te uiti la subiectele de BAC din anii anteriori.
Dat fiind că este examen de bacalaureat nu te aștepta să fie prea ușor (mai ales dacă nu înveți). Din câte știu, materia se dă cea de pe 9 - 12, dar mai bine întrebi profesorul că trebuie să știe. Dacă vreai modele de subiecte, uită-te pe net că sunt o mulțime.
1- eu am fost cel mai bun la liceu dar nu mi-a pasat de bac deloc
2- daca tu crezi ca e important, atunci nu conteaza daca e greu sau nu, pur si simplu invata minim 2 ore pe zi, cel mai eficient seara inainte de culcare, pentru invatat mai usor, inregistreaza-ti lectiile audio si ascultale la casti inclusiv cand dormi si nu o sa ai nici-o problema
BraiRotSkibidi întreabă: