| jagbetinte a întrebat:

Aproximativ cu 2 ani in urma am terminat liceul, am fost de profil Electronica si automatizari, deci am facut matematica m2. Am luat bacul insa nu am vrut sa merg la facultate, am vrut sa vad cum e strainatatea. Acum imi dau seama ca ceva ma framanta, gandul ca as putea face mai mult si mai ales faptul ca ma simt inferior fata de prietenii mei, care au mers la facultate spre exemplu. Asa ca m-am hotarat sa merg si eu la Iasi, la universitatea A.I.C matematica-informatica. Problema este ca au trecut 2 ani in care am cam uitat si matematica de m2, si as vrea sa stiu daca in timpul ramas pana la admitere adica aproximativ 3 luni de zile, as putea sa recupar, suficient incat sa obtin un punctaj pozitiv, cu care sa intru la facultate. Sunt in Franta si am aproximativ 6-7 ore zilnic la dispozitie sa lucrez la matematica, mi-am comandat manuale cat si culegeri pentru fiecare an din liceu m1. Stiu ca incerc sa ingras porcul inainte de craciun, totusi imi dau interesul atat cat pot, ce credeti, o sa reusesc? Credeti ca se poate?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Daca crezi in tine, vei reusi! Succes! Iti tin pumnii! Se poate, caci mai cunosc asemenea cazuri. O dimineata frumoasa iti doresc.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da. Se poate. Apucate acum de invatat. Altceva nu ai de facut. Multa bafta happy

| LeKko a răspuns:

Important este sa crezi in tine si in fortele tale! stim toti ca se poate! dar, te rog, baga sub masa faza asta: "faptul ca ma simt inferior fata de prietenii mei"... in nici un caz nu asta trebuie sa fie principalul obiectiv!