N-am invatat nimic separat de ce am invatat la liceu, in timpul anului. Pe vremea mea era o rusine sa te duci la meditatii. Ziceau ca esti prost. Am dat bacalaureatul la: romana, latina, franceza, istorie si geografie (am fost la uman). Era si o rusine sa pici bacalaueatul si daca te miscai stanga-dreapta te dadeau afara.
Dacă ești perseverent(ă), șanse sunt...
Dar, fix in martie-aprilie te-ai hotărât să susții bac-ul din iunie?! Te-ai gândit cam târziu. Fie te apuci serios de invâțat, parcurgi in galop materia (știu că e o presiune), fie amâni pentru la anul.
Sau, dai un examen scris anul acesta (sustii probele orale + un examen scris, la mate) și la anul, inca două examene scrise (limba romana si proba la alegere).
Dacă dai examen la mate, vei avea nevoie, probabil, de meditatii cu un prof răbdător, care să aibă o energie pozitivă și să facă orele interactive, pentru a te ajuta să recapitulezi, să actualizezi si să consolidezi materia. Singur, fără ajutor, s-ar putea să te împotmolești in dificultăți, care vor fi peste puterile tale de depășit.
Nu știu ce să zic, poate doar spor la învățat!
Eu personal am învățat individual. În plus de asta, în timp ce învățam, ascultam muzică de meditație de genul: https://www.youtube.com/watch?v=eWLVBP3VrO4
Îți recomand să-ți organizezi timpul în felul următor: înveți în total 5 ore pe zi dar cu pauze și momente de relacare între ele. Să zicem că în prima oră înveți la o materie, la a doua oră înveți la o altă și tot așa.
Odihnește-te suficient, mănâncă sănătos și pactică și un sport de realaxare în pauzele dintre orele de învățat. În felul acesta vei avea mintea odihnită, vei elibera stresul și nu-ți vei disipa energia. :)
anonim_4396 întreabă:
Opomanapeviatamea întreabă: