anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! As dori sa ma inscriu la Facultatea ASE pe specializarea Marketing, dar am o nelamurire cu privire la acel examen de competenta lingvistica. Mai este necesar sa il sustin daca eu merg pe cursuri in limba romana si nu pe engelza? Pe diploma de bac am calificativul "Experimentat". Compenseaza cumva cu ceva? Multumesc!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~am o nelamurire cu privire la acel examen de competenta lingvistica~

adică tu l-ai dat deja?

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Nu l-am dat. Eu m-am referit la faptul daca il mai dau, eu avand experimentat in diploma de bac la competentele in limba romana.

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din moment ce zici "eu avand experimentat in diploma de bac la competentele in limba romana"

inseamnă că deja l-ai dat, nu?

| Catrice a răspuns:

Haha cineva care chiar crede ca competențele de la bac au vreo relevanta.

| Amiiiutzza a răspuns:

Daca intentionezi sa te inscrii la Facultatea ASE pe specializarea Marketing, trebuie sa verifici cerintele de admitere ale acestei facultati. In general, pentru specializarea Marketing este necesar sa sustii examenul de competenta lingvistica in limba engleza. Calificativul "Experimentat" din diploma de bacalaureat nu poate inlocui acest examen. Te sfatuiesc sa verifici cu atentie cerintele de admitere si sa te pregatesti corespunzator pentru examenul de competenta lingvistica in limba engleza, daca este necesar.

| anonim_4396 explică (pentru Amiiiutzza):

Nu am intentia sa merg pe engleza, eu doar sunt nelamurit daca mai este necesar sa il dau la limba romana acel test grila.