Si eu am fost in aceeasi situatie ca tine in a8a, voiam la mate-info sa ma fac programator it. am intrat la mate info, insa acolo am descoperit ca nu e chiar simplu pentru ca sunt materii care pun alte probleme. de exemplu cazul meu este ca am probleme mari la matematica si chimie, o sa faci foarte multe lectii care nu te ajuta la nimic, nici la bac nu se dau, dar tu trebuie sa le faci, iar chimia mai ales cea organica din clasa a10a e foarte urata, sunt doar reactii de facut care crede-ma ca nu sunt asa usoare cum par. adevarul e ca eu nici nu am cei mai misto profesori...iti vine sa ii impusti la fiecare ora. in rest informatica e frumoasa, da mai putine batai de cap si fizica e foarte frumoasa, mai ales clasa a10a cand faci electricitatea, parca stai cu drag la ora. cam astea sunt materiile importante, in rest la romana faci doar literatura gen comentarii, caracterizari
Aha, dar cu ce medie ai intrat?
Nu trebuie decat sa inveti foarte bine si sa urmezi cu rezultate foarte bune un liceu bun cu profil informatica. Dupa aceea vei sti singur ceea ce mai ai de facut.
alexcatalin13 întreabă: