| jupiter530 a întrebat:

Salut as vrea sa stiu daca se merita sa dau la un liceu economic (Viilor de exemplu)ca bucatar-ospatar(numai stiu sigur cum se numeste profilul dar stiu ca e ceva cu alimentatie).Eu sincer as vrea sa dau la stiinte ale naturii dar daca liceele pe care le vreau au medie mai mare ca mine nu as vrea sa ma duc la un liceu cu medie mai mica(dupa calculele mele mi-ar iesi media 7 nu as vrea sa ma duc la stiinte ale naturii si sa aiba media 6 si ceva).Se merita sa ma duc ca bucatar-ospatar sau sa ma duc pe stiinte ale naturii?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Daca te-ai duce la bucatar-ospatar, ai putea sa iesi cu cateva meserii cautate, pe stiintele naturii, nu prea vad o meserie de urmat in viata.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| jupiter530 explică:

Si inca o intrebare ce ore se face la un asemenea liceu si daca costa vreun ban(adica sa fie ca la un liceu teoretic)?

| attila1997 a răspuns:

Pai este forte important sa mergi unde faci lucrurile care iti plac, eu sunt la profil de bucatar - ospatar si pot sa zic ca este frumos, ne invata sa facem de mancare si cum sa se comporte un ospatar. Dar decizia trebuie sa o iei tu, pentru ca dupa ce termini liceul si vei lucra trebuie sa-ti placa ceea ce lucrezi altfel te plictisesti. big grin

| Ciuca_Florin_Mihai_1998 a răspuns:

Economic turism si alimentatie. asta e ceea ce cauti. bucatar ospatar asta e principala aici. e foarte frumos nu trebuie sa te omori cu invatatul, intri usor si dupa ce termini liceul te poti angaja in o meserie foarte banoasa. stiu asta pentru ca am prieteni care au terminat turism si alimentatie economic, si eu sunt la fel turism si alimentatie. adica bucatar ospatar dar nu sunt la economic sunt la chimic dar tot aia e